Kesäretki Lukkolahteen

 

Kesätyöntekijät ja muut uudet vertexläiset sekä perehdyttäjät suuntasivat Lukkolahteen torstaina 13. kesäkuuta. Kesäretkelle sattui vähän pilvinen ja tuulinen päivä, mutta eipä ollut hyttysiä. Päivä oli ainakin omalla kohdallani elämyksiä täynnä menomatkasta lähtien, kun pääsin saareen isohkon veneen kyydissä ja vieläpä suoraan kotiani lähimmästä satamasta. Veneily on minulle harvinaista herkkua, eikä Näsijärvellä seilailusta ole muutenkaan ennen tätä reissua kertynyt kokemusta.

Työpaikkablogi

Kesäkuu 2020
Veera Louhivuori

Perillä vehreässä saaressa odotti tunnelmallinen huvila, saunarakennus, grillauspaikka ja muun muassa lentopallokenttä. Ennen kuin pääsimme tutkimaan paikkoja, piti vielä kurotella muutamat kuormasta järveen pudonneet tölkit talteen.

Ruokaa ja juomaa oli 19 ihmiselle varattuna melkoinen määrä ja ruuanlaitossa vierähtikin toista tuntia. Kaikki oli sen arvoista, sillä tulokset olivat herkullisia. Spagetin kaataminen siivilään tiskialtaan sijaan olisi tosin voinut onnistua paremminkin. Päivän aktiviteetteja syömisen lisäksi olivat muun muassa Mölkky, lentopallo, sulkapallo, lautapelit, saunominen ja uiminen. Oli mukava tavata työkavereita toimistosta poikkeavassa ympäristössä. Päivästä jäi hyvä fiilis ja luonnossa oleskelu rentoutti.

Aika saaressa kului nopeammin kuin maissa, ja kotiinlähdön aika koitti vääjäämättä. Paluumatkalla juttelimme muiden kesätyöntekijöiden kanssa siitä, että takana on varmasti yksi mieleenpainuvimmista päivistä kesätyön aikana.