Luo älykkäitä PI-kaavioita

Vertex G4PI prosessi- ja instrumenttikaavioiden suunnitteluohjelmisto

 

Tehokas työkalu älykkäiden prosessi- ja instrumenttikaavioiden suunnitteluun

 

Vertex G4PI on tehokas työkalu vaativien prosessien ja instrumenttijärjestelmien suunnitteluun useille eri toimialoille. Suunnitteludokumentit ja PI-kaavion tietokanta voidaan tehokkaasti hyödyntää muilla Vertex-työkaluilla asiakasdokumentteina, osaluetteloina ja muina listauksina tai Vertex G4Plant Laitossuunnittelussa 3D-mallinnuksessa. Älykäs kaavio tietokantatietoineen on sähköisessä muodossaan tehokas käytön ja kunnossapidon tukena.

Yhteispeliä Vertex-ohjelmistojen kesken

Vertex G4PI on yhteensopiva muiden laitos- ja mekaniikkasuunnitteluohjelmien kanssa. Siirrä ja tallenna tiedostoja samoissa projekteissa helposti ohjelmasta toiseen.

Hanki erillinen Vertex G4PI tai lisämoduuli jo olemassa olevaan G4-mekaniikkasuunnittelu- tai G4Plant-laitossuunnitteluohjelmistoon. Näin kaikki suunnittelutyökalut ovat yhdessä ja samassa G4-ympäristössä, mikä merkitsee järjestelmän ylläpitäjille hyötyä ja helppoutta, vain yhden ohjelman päivitystä.

Nauti joustavista piirto-ominaisuuksista

G4PI:n piirto-ominaisuuksissa on paljon käyttäjien toiveiden mukaista joustavuutta. Kaavion piirtäminen hyödyntää nyt yleisen G4-alustan 2D-piirto-ominaisuuksia ja vahvuuksia. Kun PI-kaaviosuunnittelukin on G4-pohjalla, piirustukset ovat yhteensopivia mekaniikkasuunnittelijan ja laitossuunnittelijan töiden kanssa. Nyt kaikilla tasoilla voidaan muokata ja katsella toisella tasolla tehtyjä piirustuksia.

Löydä etsimäsi nopeasti arkistoselaimella

Hae arkistoselaimella kaikkea symboleista komponentteihin ja piirustuksista malleihin. Hyödynnä aikaisemmin tehdyt projektit – löydät ne nopeasti ja vaivattomasti.

Pikahaulla, suodatuksilla ja henkilökohtaisilla suosikkihauilla löydät tarvitsemasi yhä tehokkaammin. Löydetyt symbolit ja komponentit ovat edelleen asetettavissa suunnitteludokumentteihin.

Tutustu Vertex G4PI -ohjelmistoon tarkemmin tuotedokumentaatiosivuilla.

Ryhmätyöskentelyä hajautetusti

Työskentele projektin muiden jäsenten kanssa vaikkapa saman putkilinjan parissa paikallisverkossa tai Vertex Flow -järjestelmässä jopa useiden eri paikkakuntien välillä.

Sama putkilinja voi kulkea useassa kaaviossa ja linjakohtaiset tiedot näkyvät reaaliaikaisina kaikille projektin parissa työskenteleville paikkakunnasta riippumatta. Positiotiedot näkyvät yhdellä vilkaisulla kaikista projektin kaavioista, jolloin päällekkäisiä positiointeja ei tule. Kaikki tarvittavat projektin sisältämät positiotunnukset saadaan näkymään yhteen näyttöön.

Aja listaus ilman kaavioita suoraan projektin tietokannoista. Kaaviotiedot periytyvät riippumatta siitä missä kaaviossa tietoja on muutettu, esimerkiksi kaaviosta toiseen jatkuvilla putkilinjoilla. Kaaviotietoja voidaan muokata joko tietokantaselaimessa tai Excel-ohjelmassa.

Vaihda vanhasta ohjelmasta helposti Vertexiin

Siirry vanhentuneesta suunnitteluohjelmasta helposti Vertex G4PI -ohjelmiston käyttöön.

  • Vanhat kolmannen osapuolen PI-dokumentit (laajakin arkisto) siirtyvät esimerkiksi DWG-muodosta älykkäiksi ja positioitaviksi G4PI-kaavioiksi helposti.
  • Attribuuttitiedot siirtyvät tietokantoihin.
  • Blockit muuntuvat Vertex-symboleiksi, jotka voidaan positioida.
  • Otsikkotaulun attribuutit siirretään Vertex-arkistotietoihin ja Vertex-lomakkeiden otsikkotauluihin.
  • Kuvat saadaan automaattisesti Vertex-arkistoon.
  • Kaavioiden revisioita on helppo vertailla.
  • Toiminnon avulla voi graafisesti nähdä, mitä eri versioiden välillä on muuttunut.

Tuottavuus syntyy tiedonhallinnasta

Kaikki laitos- ja putkistosuunnittelun tuoteperheen tuotteet ovat yhteensopivia Vertex Flow -tuotetiedon hallintaohjelmiston kanssa, joka mahdollistaa Vertexin laaja-alaisen sovellustarjonnan tehokkaan hyödyntämisen sekä paikallisessa tietokantasysteemissä että hajautetussa ympäristössä.