Suorituskykyä suurten laitosprojektien suunnitteluun

Vertex G4Plant on laitos- ja putkistosuunnittelun ohjelmisto ammattilaiskäyttöön

 

Ylivoimaista suorituskykyä suurten projektien suunnitteluun

Vertex G4Plant on kotimainen laitos- ja putkistosuunnittelun ammattilaisohjelmisto, jolla jatkat siitä missä kilpailijat hyytyvät. Vertexin uuden 3D-grafiikkamoottorin ansiosta suurten 3D-mallien käsittely on nyt aikaisempaa monin verroin nopeampaa.

Tämän lisäksi jopa yli 100 suunnittelijaa voi tehdä yhteistyötä samassa 3D-projektissa ja ohjelmisto suoriutuu yli 10 Gigatavun laitosmalleista.

 

Suunnittelun ja mallintamisen nopeutta

 

Vertex G4Plant -ohjelmistossa laitoksen suunnittelun ja mallintamisen nopeus perustuu eri osa-alueiden tehokkaisiin erikoistoimintoihin.

Niiden avulla suunnittelet suuretkin laitokset ja niihin liittyvät laitteet ja rakenteet nopeasti – esimerkiksi putkistosuunnittelussa Vertex G4Plant on lyömätön työkalu. 

 

PI-kaavio- ja laitosohjelmisto, saumatonta yhteispeliä putkistosuunnitteluun

 

Hyödynnä prosessikaavioiden ja koko projektin sisältämää suunnittelutietoa suoraan 3D-putkistosuunnittelussa. Putkistosuunnittelijana voit avata kaavion laitosmallin rinnalle ja yksinkertaisesti poimia positiot malliin sijoitettaviksi 3D-komponenteiksi. Näin tiedot mallin ja kaavion välillä ovat yhtenevät ja ajan tasalla.

Prosessisuunnittelija pystyy seuraamaan putkiston mallinnuksen etenemistä erityisellä näkymällä. PI-Kaavion ja laitosmallin positiosisältöjä voidaan vertailla keskenään ja havaita mahdolliset korjaustarpeet.

Laitosprojektin hajautettu suunnittelu ja tehokas tiedonhallinta

 

Vertex G4Plant -ohjelmisto integroituu Vertex Flow tuotetiedonhallinta (PDM/PLM) – ohjelmistoon. Tämä tehostaa erityisesti hajautettua suunnittelua ja siihen liittyvää laitosprojektin tiedonhallintaa.

Projektiorganisaation lisäksi voit sallia myös yhteistyökumppaneillesi pääsyn viimeisimpään ja ajantasaiseen projektitietoon. Näin suunnittelijoiden välinen yhteistyö on tehokasta toimipaikasta riippumatta. Tuotetiedonhallinnan avulla saat myös alihankintasuunnittelun nopeasti käyntiin ja voit seurata sen edistymistä reaaliajassa.

Suunnittelun ja mallintamisen nopeutta

Suorituskykyä suurilla laitosmalleilla

Maasto, laitosrakennus, päälaitteet ja pistepilvet

Putkistot, kannakointi ja eristeet

Isometrit osaluetteloineen

Kanavistot ja kaapelihyllyt

Portaat ja hoitotasot, profiilirakenteet