Tulevaisuus tehdään Vertexillä

Tule kehittämään Vertexiä!

Jo yli 18 000 käyttäjää suunnittelevat Vertexin ohjelmistoilla ympäristöystävällisempiä
ja älykkäämpiä koneita ja laitteita tai energiatehokkaampia taloja 37 maassa eri puolilla maailmaa.

Haluatko kehittää tulevaisuuden suunnitteluratkaisuja?

Kesätyöpaikat 2021

Vertex tarjoaa tekniikan alan opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun
kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön sekä lopputyön tekemiseen.

Panostamme kesätyöntekijöiden perehdytykseen ja haluamme tarjota parhaita työkokemuksia ja monipuolisia  haasteita, jotka auttavat kehittymään työurallasi

Cloud Developer

Hervanta

Oletko 2.-3. vuosikurssin tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt ohjelmistoalan yliopisto-opiskelija? Hae meille kesätöihin ja kehity pilviteknologioiden huippuammattilaiseksi.

Meille tärkeää on oikea asenne, innokkuus, rohkeus sekä halu oppia uutta. Haluat jakaa osaamistasi muille, olet oma-aloitteinen ja pystyt viemään aloittamasi asiat päätökseen. Arvostamme myös opintomenestystäsi. Harrastuneisuudesta omien projektien ja webbikehityksen parissa on etua. 

Pääset mukaan uusien Vertex Cloud- ratkaisujen arkkitehtuurisuunnitteluun ja Agile-ohjelmistokehitykseen. Voit suuntautua Front-end teknologioihin ja/tai Java Back-end kehittäjäksi oman mielenkiintosi mukaan. Meillä käytät moderneja työkaluja: JavaScript Framework (esim. Angular), Spring / Java Back-End, Rest API, Oauth2/OpenID ConnectDocker/Kubernetes.

Kesätyön jälkeen voit saada mahdollisuuden lopputyön tekemiseen ja myös pysyvän työpaikan meiltä. Lisäksi Vertex Developer Academy takaa sinulle kehittymisen työssäsi.

Varmista paikkasi pilviteknologioiden eturivissä ja lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä osoitteeseen rekry@vertex.fi otsikolla “Cloud Developer, kesätyö“.

Liitä mukaan:

 • vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV
 • opintorekisteriote
 • ylioppilastodistuksesi ja lukion päättötodistus

FrontEnd Developer

Hervanta

Haluatko kehittyä FrontEnd -ammattilaiseksi? Tule kehittämään Vertex -ohjelmistoja ketterillä menetelmillä.

Etsimme 2.-3. vuosikurssin yliopisto-opiskelijoita tai jo pidemmälle opinnoissaan edenneitä. Meille tärkeää on oikea asenne, innokkuus, rohkeus sekä halu oppia uutta. Haluat jakaa osaamistasi muille, olet oma-aloitteinen ja pystyt viemään aloittamasi asiat päätökseen. Arvostamme myös opintomenestystäsi. Harrastuneisuudesta omien projektien ja webbikehityksen parissa on etua.

Työkalujasi ovat HTML, CSS, JavaScript, modernit JavaScript Frameworkit (esim. Angular), OAuth2/OpenID Connect, REST API ja Electron. Luot työpanoksellasi ohjelmistotuotteisiimme uudenlaista käyttökokemusta.

Kesätyön jälkeen voit saada mahdollisuuden lopputyön tekemiseen ja myös pysyvän työpaikan meiltä. Lisäksi Vertex Developer Academy takaa sinulle kehittymisen työssäsi.

Lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä osoitteeseen rekry@vertex.fi otsikolla
FrontEnd Developer, kesätyö“.

Liitä mukaan:

 • vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV
 • opintorekisteriote
 • ylioppilastodistuksesi ja lukion päättötodistus

C# / C++ Developer

Hervanta

Oletko 2.-3. vuosikurssin tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt ohjelmistoalan yliopisto-opiskelija? Hae meille kesätöihin ja kehity ohjelmistokehityksen huippuammattilaiseksi kansainvälisessä ympäristössä!

Tehtävässä tärkeintä ei ole aiempi työkokemus vaan opintomenestys ja oikea asenne. Haluat jakaa osaamistasi muille, olet oma-aloitteinen ja pystyt viemään aloittamasi asiat päätökseen.

Pääset mukaan CAD-suunnitteluohjelmistojen C# / C++ -ohjelmistokehitykseen Agile-menetelmillä. Työkalujasi ovat: Visual Studio 2017/2019 ja Git –versionhallinta, C++ 14, OpenGL, DirectX, C#, .NET, WPF, RestAPI, JSON. Työtehtäväsi tarkentuvat kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti desktop-sovelluksen käyttöliittymän, grafiikan tai PDM/PLM -liitynnän kehitykseen Windows-ympäristössä.

Kesätyön jälkeen voit saada mahdollisuuden lopputyön tekemiseen ja myös pysyvän työpaikan meiltä. Lisäksi Vertex Developer Academy takaa sinulle kehittymisen työssäsi.

Varmista paikkasi ohjelmistokehityksen eturivissä ja lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä

osoitteeseen rekry@vertex.fi otsikolla “C# / C++ Developer, kesätyö“.

Liitä viestiisi mukaan:

 • vapaamuotoinen hakemus ja CV
 • opintorekisteriote
 • ylioppilastodistus sekä lukion päättötodistus

 

 

Sisällöntuottaja

Hervanta

Haluatko kehittyä sisällöntuotannon ammattilaiseksi? Tule kehittämään kanssamme Vertex-ohjelmistoperheen käyttäjäkokemusta tuottamalla asiakkaillemme 3D CAD- ohjelmistojen käyttö- ja ylläpito- ohjeita ja markkinointimateriaalia ja -videoita. Lisäksi voit osallistua uusien ohjelmaversioiden ominaisuuksien kertomiseen videoiden muodossa asiakkaillemme.

Tehtävässä tärkeintä ei ole aiempi työkokemus vaan oikea asenne, innostus sekä halu kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä on hienoa se, että pääset toimimaan kahdella hyvin erilaisella toimialalla: ohjelmistoala sekä valmistava teollisuus, siis sekä bittejä että ”raskasta rautaa”.

Olet oma-aloitteinen ja pystyt viemään aloittamasi asiat päätökseen. Sinulla on kyky kirjoittaa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työkalujasi ovat videointiohjelma Camtasia Studio, Vertexin intranet Atlassian Confluence sekä 3D CAD / PLM-ohjelmistomme. Me tarjoamme sinulle tiimin ja kokeneiden ammattilaisten tuen.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.2.2021 mennessä osoitteeseen rekry@vertex.fi otsikolla  ”Sisällöntuottaja, kesätyö“.

Liitä mukaan:

 • vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV
 • opintorekisteriote
 • ylioppilastodistuksesi ja lukion päättötodistus

 

Vertex opiskelijapolku

Vertexin opiskelijapolulla, osa 3: Antti Heinonen

Vertexin opiskelijapolulla, osa 3: Antti Heinonen

Blogisarjamme kolmannessa ja viimeisessä osassa tutustumme Antti Heinoseen, jonka polku Vertexillä alkoi 2018. Blogisarjamme aiemmissa osissa kerroimme opiskelijapoluista, jotka alkoivat kesätöistä. Antti sen sijaan tuli Vertexille suoraan tekemään diplomityötä.

Vertexin opiskelijapolulla, osa 1: Juhana Rajala

Vertexin opiskelijapolulla, osa 1: Juhana Rajala

Vertexillä on pitkä historia ohjelmistojen kehittämisestä ja tulevina vuosina tarvitsemme paljon uutta osaamista taloon. Tästä syystä kasvatamme ja kehitämme systemaattisesti Vertex-ohjelmistokehitykseen nuoria osaajiamme tulevaisuuden huippuammattilaisiksi. Apuna tässä toimii Vertexin opiskelijapolku, jonka kautta moni Vertex-nuori on kulkenut aina kesätöistä alkaen vakituiseen työpaikkaan saakka.

Tutustu kesätyöntekijöihimme

Jere

Valtteri

Tatu

Aleksi

Valtteri

Maailma muuttuu ja siihen tarvitaan uudet työkalut

 

Haluaisitko työskennellä arvostetussa suomalaisessa yrityksessä, joka on jo 40 vuotta tehnyt innovatiivisia ohjelmistoja suunnittelijoiden avuksi? Henkilökuntamme on alan parhaimmistoa ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Etsimme tiimiimme vahvistusta, koska nyt kasvamme vauhdilla – myös kansainvälisesti.

Avoin hakemus

Vaikka sinulle sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt avoinna, lähetä meille avoin hakemus. Liitä hakemukseesi LinkedIn -profiilisi osoite tai vastaavat tiedot. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vertex.fi

Tutustu vertexläisiin

Tutustu ohjelmistokehittäjiimme

Petri

Henri

Marko

Harri

Antti

Tutustu asiakaspalveluun ja myyntiin

Tarja

Jussi

Jarmo

Kehittäjää

Kesäharjoittelijaa

%

Kasvu /vuosi

Diplomityötä