Ihmisen kokoinen ohjelmistotalo

Tulevaisuus tehdään Vertexillä

 

Vertex haluaa olla asiakkailleen paras mahdollinen kumppani. Onnistuminen lähtee kuitenkin sisältäpäin. Haluamme tarjota työntekijöillemme avoimen ja välittömän työympäristön, jossa on helppo rakentaa kestävä ura kehittyvällä alalla.

Vertexillä työskentelee noin sata ihmistä. Kotoisassa ohjelmistotalossa ihmiset ovat toisilleen tuttuja aina johtoportaaseen asti. Matala hierarkia ja avoin ilmapiiri mahdollistavat ketterän kumppanuuden niin asiakkaiden kuin omien työntekijöidemmekin kanssa. Voit aloittaa Vertexillä urasi missä tahansa vaiheessa ja löydät aina ympärillesi osaajia, jotka tukevat kehitystäsi asiantuntijana ja haastavat sinua kohti täyttä potentiaaliasi.

Miksi valitsisit meidät?

Ihmisen kokoinen ohjelmistotalo

Vertex on joustava toimija. Sopiva koko mahdollistaa ketterän kumppanuuden asiakkaidemme kanssa, ja pystymme ottamaan kumppaneidemme toiveet aidosti huomioon. Isojakin päätöksiä pystytään tarvittaessa tekemään nopealla aikataululla. Vertexillä johto on helposti tavoitettavissa ja toimitusjohtajan ovi on aina raollaan työntekijöiden ajatuksille.

Kiinnostavat omat tuotteet lähellä asiakasta

Vertexillä kehitetään omia ohjelmistoja, joihin työntekijämme pääsevät jättämään oman kädenjälkensä.Pääset työskentelemään kansainvälisesti menestyneiden tuotteiden parissa. Toimimme tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pystymme vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ketterästi. Olemme ylpeitä tuotteistamme, ja haluamme jatkuvasti auttaa asiakkaitamme ottamaan askelia kohti toimivampaa arkea.

v

Avoin ja välitön ilmapiiri

Meillä jokaisen on helppo olla oma itsensä. Lämmin ilmapiiri tekee toimistostamme viihtyisän ja kutsuvan niin etänä kuin paikan päälläkin. Välitön ilmapiiri näkyy myös asiakkaillemme, jotka kokevat vuorovaikutuksen vertexläisten kanssa saumattomaksi ja selkeäksi. Meillä voit itse vaikuttaa miten teet työtäsi, sillä luotamme asiantuntijoidemme tuntevan työnsä parhaiten.

Mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun

Vertexillä sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi. Voit aloittaa Vertexillä urasi missä tahansa vaiheessa ja löytää ympärillesi osaajia, jotka haastavat ja tukevat omaa osaamistasi. Vertexläiset ovat itse luomassa omia työnkuviaan ja työympäristöään, eikä yhdenkään työntekijän ääni jää kuulematta.

Turvana vuosikymmenien kokemus

Vahvat juuret ovat yksi menestyksemme avaintekijöistä. Vertexillä on pitkä historia, jonka aikana siitä on muodostunut turvallinen ja vakavarainen työnantaja kaikille tekijöillemme. Olemme luotettava yritys, jonka vakaa talous luo pohjan pitkille työurille. Vankalle kivijalalle rakennetun yrityksen on helppo katsoa luottavaisena tulevaisuuteen.

Yhdessä kohti huippua

Me Vertexillä haluamme luoda työntekijöillemme urapolkuja kehittyvässä ja vahvasti tulevaisuuteen katsovassa ympäristössä. Rakennamme jatkuvasti työntekijöillemme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kasvavan kansainvälistymisen myötä voimme tarjota entistäkin monipuolisempia tehtäviä ammattilaisillemme.

Vertexin osaajaryhmät

 
 
 
 
 
 
 
 

Ohjelmistokehitys

 
 
 
 
 
 
 
 

Asiakaspalvelu

 
 
 
 
 
 
 
 

Myynti

 
 
 
 
 
 
 
 

Opiskelijat

Avoimet työpaikat

 

 

 

 

Ohjelmistokehittäjä

Meillä on jatkuva ohjelmistokehittäjien haku päällä!

Voit olla vastavalmistunut tai työelämässä jo pidempään ollut ohjelmistokehittäjä. Mikäli sinua kiinnostaa grafiikan ja 3D-suunnittelun parissa työskentely, meillä on sinulle mielenkiintoisia tehtäviä tiedossa!

Ohjelmistokehittäjänä meillä pääset kehittämään omaa Vertex BD-tuotettamme, joka on johtava suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmisto kansainvälisesti. Tuotteemme auttaa tuhansia asiakkaita eri puolilla maailmaa omassa työssään, ja tuottamamme ratkaisut auttavat asiakkaitamme mm. energiatehokkuuden parantamisessa ja materiaalihukan minimoimisessa.

Arkesi meillä koostuu mm. tuotteemme ominaisuuksien ja ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta ja kehittämisestä sekä koodimme modernisoinnista yhdessä tiimin kanssa. Tehtäväkenttä on laaja ja vaihteleva, ja saat vaikuttaa oman työsi painopisteisiin oman mielenkiintosi mukaan. Työtä teet yhdessä osaavan ja hyvin yhteen puhaltavan tiimin kanssa.

Tuotteemme on koodattu C++ -kielellä Windows/ DirectX -ympäristössä. Arjessa olet vahvasti tekemisissä grafiikan ja 3D-mallien kanssa. Meillä on aina tuoreet versiot teknologioista käytössäsi. Panostamme modernisointiin ja jatkuvaan kehittämiseen sekä aikaa kestäviin ratkaisuihin. Kuuntelemme asiakkaidemme ja henkilöstömme toiveita herkällä korvalla, sekä otamme huomioon kansainvälisten markkinoiden mukanaan tuomat kehitysmahdollisuudet.

Oletko etsimämme ohjelmistokehittäjä?

Olet utelias ja motivoidut uuden luomisesta. Haluat tehdä töitä kehittyvällä alalla ja tuotteen parissa, jossa näet käden jälkesi sekä asiakkaiden tyytyväisyyden. Olet tiimipelaaja, joka uskaltaa kysyä apua ja auttaa mieluusti myös itse toisia. Osaat myös luoda siistiä koodia, josta toisen on helppo jatkaa. Sinulla on palo saattaa asiat valmiiksi ja oletkin pitkäjänteinen työssäsi. Työskentelysi on suunnitelmallista ja eteenpäin katsovaa. Koodimme kehittyy jatkuvasti ja toivomme, että sinä myös!

Tärkeää ei ole se, oletko jo kokemusta kerryttänyt alan konkari vai työuraasi aloitteleva tulevaisuuden tekijä; tarjoamme mielekkäitä ja motivoivia tehtäviä uran eri vaiheissa oleville osaajille. Meille tärkeää on asenteesi sekä intohimosi ja innostuksesi ohjelmistokehittämiseen.

Ilmaise meille kiinnostuksesi laittamalla viestiä osoitteeseen rekry@vertex.fi. Jutellaan sitten lisää!

 

 

 

 

Avoin hakemus

Eikö meillä ollut juuri nyt sinua kiinnostavaa tehtävää auki?

Otamme vastaan myös avoimia hakemuksia, sillä haluamme kasvaa ja laajentua! Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä erityisesti ohjelmistokehitystiimeihimme.

Ole meihin yhteydessä; kerro meille mikä sinua kiinnostaa ja mihin suuntaan haluat urallasi kehittyä.

Kuulisimme mielellään sinusta! Lähetä meille avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vertex.fi.

Tutustu vertexläisiin

Third-party monolith to microservices

Third-party monolith to microservices

In this blog post, Valtteri tells about his master’s thesis and how it came to be. In his master’s thesis a third-party monolithic web service was integrated into one of Vertex System’s microservice platforms. Integrating a monolithic web service into a microservice platform is not a simple task. The integration introduces several different technological problems that need to be worked around to produce a user-friendly result.

Kehitys tapahtuu yhdessä asiantuntijoiden kanssa

Kehitys tapahtuu yhdessä asiantuntijoiden kanssa

Timo Tulisalmi suhtautuu ohjelmistojen kehittämiseen intohimoisesti: hän innostuu helposti uusista teknologioista ja alan uusimmista trendeistä. Samalla hänellä on teknologiajohtajana myös toinen tärkeä tavoite. Hän haluaa olla hyvä johtaja.

Mitä tarjoamme sinulle

Kehity kanssamme

 • Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia
 • Tampere Business Campus yhteisö ja koulutukset
 • Vaihto-oppilasohjelmat
 • Vertexin sisäiset akatemiat
 • Tilaa kehittyä ja kasvaa ammatillisesti

Huolehdimme sinusta

 • Kattava työterveyshuolto
 • Lomamökit Ylläksellä ja Näsijärvellä
 • Kuukausittaiset yhteiset virkistystapahtumat
 • Vuosittaiset hyvinvointiprojektit
 • Tuettu hieronta
 • Taukoliikuntasovellus BreakPro
 • Ne perusjutut eli matkapuhelin- ja lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä merkkipäivämuistamiset

Vaikuta arkeesi

 • Joustava työaika
 • Paikkariippumaton työ
 • Kerro ajatuksesi ja vaikuta työnkuvaasi

Tutustu projekteihimme

Mallipohjainen tuotemäärittely on tulevaisuutta

Mallipohjainen tuotemäärittely on tulevaisuutta

Mallipohjaisessa tuotemäärittelyssä on kyse 3D-mallintamisen viemisestä luonnolliseen lakipisteeseensä. Jukka-Pekka Rapinoja Metalliteollisuuden standardisointiyhdistyksestä visioi, että tulevaisuudessa suunniteltavasta kappaleesta tehtäisiin täydellinen 3D-masteri, joka sisältäisi kaiken suunnittelijoiden, tuotannon ja loppukäyttäjien tarvitseman informaation.

Tekoäly on kuin liikkuva maali

Tekoäly on kuin liikkuva maali

Tekoälyllä on jo niin iso rooli arjessa ja työelämässä, että emme aina edes tiedosta sen läsnäoloa. Yhä useammat arkiset toiminnot tapahtuvat tekoälyn toimesta, toteaa professori ja tutkimusjohtaja Kaisa Väänänen Tampereen yliopiston alaisuudessa toimivasta AI Hub’ista.

Mekaniikkasuunnitteluun kasvanut

Mekaniikkasuunnitteluun kasvanut

Olemme käyttäneet Vertex-ohjelmistoa niin kauan kuin jaksan muistaa, ja olemme olleet siihen niin tyytyväisiä, ettei ole tullut mieleen lähteä kuikuilemaan, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen, kertoo kuivapaperikonealan yrityksen, Anpapin, Jussi Keltaniemi.

Huippuammattilaista

Kehittäjää

%

Kasvu

Diplomityötä

Heräsikö kysyttävää? Kysy Merjalta!

Merja Mäkelä
Henkilöstöpäällikkö
050-539 1548

15 + 13 =

Jätä hakemus