Ihmisen kokoinen ohjelmistotalo

Tulevaisuus tehdään Vertexillä

 

Vertex haluaa olla asiakkailleen paras mahdollinen kumppani. Onnistuminen lähtee kuitenkin sisältäpäin. Haluamme tarjota työntekijöillemme avoimen ja välittömän työympäristön, jossa on helppo rakentaa kestävä ura kehittyvällä alalla.

Vertexillä työskentelee noin sata ihmistä. Kotoisassa ohjelmistotalossa ihmiset ovat toisilleen tuttuja aina johtoportaaseen asti. Matala hierarkia ja avoin ilmapiiri mahdollistavat ketterän kumppanuuden niin asiakkaiden kuin omien työntekijöidemmekin kanssa. Voit aloittaa Vertexillä urasi missä tahansa vaiheessa ja löydät aina ympärillesi osaajia, jotka tukevat kehitystäsi asiantuntijana ja haastavat sinua kohti täyttä potentiaaliasi.

Miksi valitsisit meidät?

Ihmisen kokoinen ohjelmistotalo

Vertex on joustava toimija. Sopiva koko mahdollistaa ketterän kumppanuuden asiakkaidemme kanssa, ja pystymme ottamaan kumppaneidemme toiveet aidosti huomioon. Isojakin päätöksiä pystytään tarvittaessa tekemään nopealla aikataululla. Vertexillä johto on helposti tavoitettavissa ja toimitusjohtajan ovi on aina raollaan työntekijöiden ajatuksille.

Kiinnostavat omat tuotteet lähellä asiakasta

Vertexillä kehitetään omia ohjelmistoja, joihin työntekijämme pääsevät jättämään oman kädenjälkensä.Pääset työskentelemään kansainvälisesti menestyneiden tuotteiden parissa. Toimimme tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pystymme vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ketterästi. Olemme ylpeitä tuotteistamme, ja haluamme jatkuvasti auttaa asiakkaitamme ottamaan askelia kohti toimivampaa arkea.

v

Avoin ja välitön ilmapiiri

Meillä jokaisen on helppo olla oma itsensä. Lämmin ilmapiiri tekee toimistostamme viihtyisän ja kutsuvan niin etänä kuin paikan päälläkin. Välitön ilmapiiri näkyy myös asiakkaillemme, jotka kokevat vuorovaikutuksen vertexläisten kanssa saumattomaksi ja selkeäksi. Meillä voit itse vaikuttaa miten teet työtäsi, sillä luotamme asiantuntijoidemme tuntevan työnsä parhaiten.

Mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun

Vertexillä sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi. Voit aloittaa Vertexillä urasi missä tahansa vaiheessa ja löytää ympärillesi osaajia, jotka haastavat ja tukevat omaa osaamistasi. Vertexläiset ovat itse luomassa omia työnkuviaan ja työympäristöään, eikä yhdenkään työntekijän ääni jää kuulematta.

Turvana vuosikymmenien kokemus

Vahvat juuret ovat yksi menestyksemme avaintekijöistä. Vertexillä on pitkä historia, jonka aikana siitä on muodostunut turvallinen ja vakavarainen työnantaja kaikille tekijöillemme. Olemme luotettava yritys, jonka vakaa talous luo pohjan pitkille työurille. Vankalle kivijalalle rakennetun yrityksen on helppo katsoa luottavaisena tulevaisuuteen.

Yhdessä kohti huippua

Me Vertexillä haluamme luoda työntekijöillemme urapolkuja kehittyvässä ja vahvasti tulevaisuuteen katsovassa ympäristössä. Rakennamme jatkuvasti työntekijöillemme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kasvavan kansainvälistymisen myötä voimme tarjota entistäkin monipuolisempia tehtäviä ammattilaisillemme.

Vertexin osaajaryhmät

 
 
 
 
 
 
 
 

Ohjelmistokehitys

 
 
 
 
 
 
 
 

Asiakaspalvelu

 
 
 
 
 
 
 
 

Myynti

 
 
 
 
 
 
 
 

Opiskelijat

Avoimet työpaikat

 

 

Myynti-insinööri

Myynti-insinööri

Etsimme myyntitiimiimme myynti-insinööriä vastaamaan erityisesti mekaniikkasuunnittelun ja tuotetiedonhallinnan ohjelmistojen uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksista. Meidän asiakkaita ovat teolliset rakentajat, kalusteiden valmistajat, metalliteollisuuden kone- ja laitevalmistajat, laitostoimittajat, prosessiteollisuus sekä näitä palvelevat suunnittelutoimistot. Vahvuutemme on kyky yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Roolisi myynti-insinöörinä

Myynti-insinöörinä olet tärkeässä ja vastuullisessa roolissa mahdollistamassa liiketoimintamme kasvua ja asiakkaidemme menestystä. Vastaat uusasiakashankinnasta ja oman asiakassalkkusi rakentamisesta. Asiakkaitamme ovat teollisuuden toimijat aina suurista valmistavan teollisuuden yrityksistä konepajoihin ja suunnittelupalveluita tarjoaviin insinööritoimistoihin.

Uusasiakashankinta on tärkein osa tehtäväkenttääsi. Työarkesi koostuu prospektoinnista, aktiivisesta potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista sekä asiakastapaamisista. Rakennat asiakassuhteita ja ymmärrystä siitä, miten ohjelmistomme voivat tukea asiakkaidemme menestystä sekä tuot ratkaisuehdotuksia asiakkaille.

Myynti-insinöörin menestyksen avaimet

Pystyäksesi käymään keskustelua asiakkaidemme kanssa heidän liiketoimintansa tarpeista, tarvitset ymmärrystä potentiaalisten asiakkaidemme toimintaympäristöistä. Sinulla tulisikin olla insinöörin (AMK/DI) koulutus esimerkiksi konetekniikasta tai tuotantotaloudesta sekä työkokemusta teollisuuden toimintaympäristöstä mielellään useamman vuoden ajalta.

Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on ymmärrys B2B-myynnin prosesseista ja tunnistat prospektoinnin merkityksen osana onnistunutta myyntityötä. Olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa sekä taitava luomaan suhteita ja tarjoamaan ratkaisuja.

Viihdyt tässä tehtävässä, jos olet myyntihenkinen ja saat energiaa asiakaskohtaamisista, tulostavoitteista, haasteista ja vaikutusmahdollisuuksista. Sinulla on aktiivinen, itsenäinen ja pitkäjänteinen työskentelyote ja otat mielelläsi vastuuta ja omistajuutta asioista. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojesi ansiosta yhteistyö sekä asiakkaiden että muiden sidosryhmien kanssa sujuu sinulta mutkattomasti.

Meillä voit valita, missä työskentelet. Voit halutessasi työskennellä vaikka kokonaan etänä, viihtyisällä toimistollamme Tampereen Hervannassa tai molempia sopivasti yhdistellen. Tässä roolissa pääset tapaamaan asiakkaita myös kasvokkain, joten toivomme, että liikkuva työ on sinulle mieluista. Meillä on jonkin verran myös ulkomaisia asiakkuuksia, joten tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Ilmaise meille kiinnostuksesi laittamalla viestiä osoitteeseen rekry@vertex.fi. Jutellaan sitten lisää!

 

 

 

 

Avoin hakemus

Eikö meillä ollut juuri nyt sinua kiinnostavaa tehtävää auki?

Otamme vastaan myös avoimia hakemuksia, sillä haluamme kasvaa ja laajentua! Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä erityisesti ohjelmistokehitystiimeihimme.

Ole meihin yhteydessä; kerro meille mikä sinua kiinnostaa ja mihin suuntaan haluat urallasi kehittyä.

Kuulisimme mielellään sinusta! Lähetä meille avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vertex.fi.

Tutustu vertexläisiin

A framework for release management planning in application integration

A framework for release management planning in application integration

In this blog post, Niilo tells about his master’s thesis and how it came to be. The integration of Vertex BD and Vertex Sync presents significant challenges in release management due to notable differences in release cycles, versioning, architectures, and deployment strategies between the applications. Initially, the idea was to address these challenges by crafting release management guidelines for the integration that would ensure sustainable compatibility upkeep.

Mitä tarjoamme sinulle

Kehity kanssamme

 • Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia
 • Tampere Business Campus yhteisö ja koulutukset
 • Vaihto-oppilasohjelmat
 • Vertexin sisäiset akatemiat
 • Tilaa kehittyä ja kasvaa ammatillisesti

Huolehdimme sinusta

 • Kattava työterveyshuolto
 • Lomamökit Ylläksellä ja Näsijärvellä
 • Kuukausittaiset yhteiset virkistystapahtumat
 • Vuosittaiset hyvinvointiprojektit
 • Tuettu hieronta
 • Taukoliikuntasovellus BreakPro
 • Ne perusjutut eli matkapuhelin- ja lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä merkkipäivämuistamiset

Vaikuta arkeesi

 • Joustava työaika
 • Paikkariippumaton työ
 • Kerro ajatuksesi ja vaikuta työnkuvaasi

Tutustu projekteihimme

Tekoälykehitys on täydessä vauhdissa Vertexillä

Tekoälykehitys on täydessä vauhdissa Vertexillä

Vertex käynnisti tekoälykehityksen pari vuotta sitten kahden diplomityön voimin. Ohjelmistosuunnittelija Joonas Hyvärisen diplomityö keskittyi koneoppimiseen, luoden toimivan mallin kappaleiden geometrian tulkintaan ja yhdistämiseen. Hyvärinen uskoo tekoälyn mullistavan lähivuosina CAD-suunnittelun, tehostaen työprosesseja, säästäen aikaa ja parantaen tarkkuutta.

Teollisuus 4.0. tulee – oletko valmis?

Teollisuus 4.0. tulee – oletko valmis?

Onko yrityksesi kiinni juoksija vai edelläkävijä edetessämme neljännen teollisen vallankumouksen aikaan? Jari Kaivo-ojan mukaan yritysten kannattaisi pysähtyä miettimään tarkasti, ovatko ne varautuneet riittävän hyvin uuteen digitaalisen vallankumouksen aikakauteen.

Huippuammattilaista

Kehittäjää

%

Kasvu

Diplomityötä

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

6 + 3 =

Jätä hakemus