Suunnittele usealla toimipisteellä

Vertex Design Stream projektien ja tiedonhallinnan ohjelmisto.

 

Hallinnoi kaikkea talotoimituksiin liittyvää dokumentaatiota

Kaikki suunnittelijoiden tekemä dokumentaatio on tallessa yhdessä paikassa riippumatta siitä, tekeekö suunnittelija työtä tehtaalla vai ulkopuolisen alihankkijan toimistolla.

dokumentaatio hajautettu suunnittelu

Oikea tieto, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan

Talotehtaan dokumentaatio säilyy ja kasvaa korkoa sekä mallistoille, että asiakastoimituksille. Järjestelmällä hallinnoit helposti kaiken haluamasi talotoimituksiin liittyvän dokumentaation.

Yhdistä tieto ja ihmiset

Talokirja sisältää kaiken edustajan tarvitseman materiaalin talotehtaan mallistosta, ajantasaisena ja paikasta riippumatta. Myyntimateriaali on käytettävissä internet-selaimella millä laitteella tahansa.

Dokumenttiarkistoon voi tallentaa kaikki talotehtaan eri sovelluksilla (esim. Word, Excel) tuotetut dokumentit sekä niiden versiot.

dokumenttien hallinta

Määrätiedot mallista automaattisesti

Määrälaskenta kerää arkkitehti- ja/tai rakennesuunnitelmien mukaiset materiaalit osaksi Vertex Design Streamin taloprojektin materiaalitietoutta.

Vertex laskee tarjouslaskelmat massa- tai komponenttitarkkuudella, ja määrälaskelmat toteutuvan rakennuksen materiaali- ja työmenekkien mukaan. Rakennuksen tarjoushinta pysyy hyvin kontrollissa.

Helpota taloedustajan myyntityötä

Talokonfiguraattori tarjoaa visuaaliset työkalut talomallien esittelyyn ja toimitussisällön määrittelyyn.

Edustaja kokoaa yhdessä asiakkaan kanssa halutun talon erilaisten muunnosvaihtoehtojen avulla. Edustaja voi valita asiakkaan kanssa esimerkiksi mieluisimman parvekkeen vaihtoehtojen joukosta. Talo ja siihen liittyvät dokumentit luodaan automaattisesti ja on jaettavissa asiakkaalle heti.