Suunnittele nopeammin – valmista virheettömästi

Vertex BD arkkitehtisuunnittelu- ja rakennussuunnitteluohjelmisto

 

Tehosta rakennus- ja arkkitehtisuunnittelua – tuota piirustukset jopa 2x nopeammin

 

Vertex BD on suomalainen BIM-ohjelmisto teolliseen rakentamiseen ja arkkitehtisuunnitteluun. Vertex BD:n avulla hallitset rakennussunnittelun suunnittelu- ja valmistusprosessin myynnistä asennukseen asti. Vertex BD automatisoi toistuvat työvaiheet ja tekee tiedon jakamisesta helppoa.

Minimoi materiaalihukka

 

Suunnittele rakenteet kevyille rankajärjestelmille, puulle tai teräkselle. Vertex BD:n sääntöpohjainen, asiakaskohtaisesti muokattava runkosuunnittelu hallitsee sekä vaaka- että pystyrakenteet kaikkine detaljeineen.

Vertex BD tuottaa automaattisesti tarvittavat työpiirustukset niin PlatForm, PreCut, suur- kuin pienelementtirakenteille sekä tehtaalle että työmaalle katkaisuluetteloineen tarvittavista puista ja levyistä. Työkuvat ovat täysin suunnittelijan muokattavissa kohteen erityistarpeiden mukaan. Täydellinen ratkaisu rakennus- ja arkkitehtisuunnittelun tarpeisiin.

 

Poista virheet valmistuksessa ja työmaalla

 

BIM-tietomallin sisältämä valmistustieto on siirrettävissä rakenteiden katkaisu-, työstö ja -kasaustietona suoraan tuotantokoneiden ohjaukseen.

Optimoi katkaisuluettelot varastopituuksien mukaan ja tuota tarvittava NC-ohjaustieto tehtaalle. Vältät tiedon käsin syöttämisen työstokoneelle, jolloin inhimillisten virheiden määrä poistuu.

 

Myynnistä tuotantoon yhdellä ohjelmistolla

Hallitse tietomallilla koko prosessi nopeasti ja virheettömästi.

Älykäs BIM tietomalli

Myynti ja markkinointi

Arkkitehtisuunnittelu

Rakennesuunnittelu

Tuotanto

Toimitus ja asennus