Suunnittele älykkäitä hydraulikaavioita

Vertex HD hydraulikaavioiden suunnitteluohjelmisto

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto

Suomalainen hydraulikaavioiden suunnitteluohjelmisto

Vertex HD tuottaa hydraulikaavioista automaattisesti dokumentteja kuva-, tietokanta- tai tekstimuotoon. Saat ohjelmistosta nopeasti kaavioiden kanssa yhtenevät dokumentit ja osaluettelot.

Vertex HD:n kaavioiden älykkyys ja tiedonhallinta minimoi sinulta aikaa vievän ja virhealttiin rutiinityön.

Hallitse suunnittelutietoa helposti.

Monipuolisten arkistotoimintojen avulla hallitset dokumentteja projekti-, piirustus-, lehti- ja revisiotasolla. Voit siirtää tietokannan tiedot toisiin tietokantoihin, taulukko-ohjelmiin tai tallennusmuotoihin. 

Voit siirtää kuvia myös ulkopuoliseen tuotetiedonhallintajärjestelmään, eri katseluformaatteihin tai voit katsella niitä ilmaisella Vertex Viewer katseluohjelmalla.

Sähkö- ja hydrauliikkasuunnitteluohjelmistojen  rinnakkaiskäyttö mahdollistaa dokumentien yhdistämisen yhdeksi paketiksi, jossa viittaukset toimivat myös ohjelmistojen välillä.

Käytössäsi kattava hydrauliikkakomponenttien kirjasto.

Vertex HD sisältää symbolikirjastot erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi voit täydentää symbolikirjastoa itse, samoin muokata ja käsitellä symboleja helposti. Komponenttien tiedot voit hakea nimiketietokannasta tai siirtää ne muista järjestelmistä.

Yhteydet muihin järjestelmiin.

Vertex HD tuottaa projektista erilaisia sisällysluettelolla varustettuja PDF-kirjoja, jotka sisältävät valitut piirustukset lehtineen. Voit sisällyttää PDF-kirjaan myös muilla ohjelmilla tuotettuja tulosteita.

Voit siirtää helposti komponentti- ja suunnittelutietoja muiden ohjelmien ja Vertexin välillä. Siirtoja voi tehdä esimerkiksi Exceliin tai DWG- ja DXF-formaateissa.