Nopeuta suunnittelua automaattisten toimintojen avulla

Vertex G4 ominaisuudet

 

Vertex G4 ominaisuudet

Tuotekonfigurointi

Profiilirakennesuunnittelu

Levyrakennesuunnittelu

Piirustukset

Lujuusanalyysi

Liitynnät muihin järjestelmiin

Kattavat kirjastot

Suunnittelutiedon hallinta

Helppokäyttöisyys

Tuotekonfigurointi

Monipuoliset ja tehokkaat työkalut rutiinisuunnittelun automatisoimiseksi nopeuttavat suunnittelun läpimenoaikaa. Tarjoussuunnitteluun ja asiakaskohtaisten suunnitteludokumenttien tekoon kuluva aika lyhenee,  koska saat samalla kaikki myynnin ja valmistuksen tarvitsemat suunnitteludokumentit, kuten valmistuspiirustukset, tuoterakenteet ja varaosakirjat luotua automaattisesti. Tehostamalla suunnittelua tuotekonfiguroinnilla voit vähentää inhimillisiä virheitä ja keskittyä rutiinityön sijaan tuotekehitykseen.

Lue lisää:
Vertex G4 Tuotekonfigurointi

Tuotekonfigurointi
Profiilirakennesuunnittelu

Profiilirakennesuunnittelu

Helppokäyttöiset työkalut hitsattujen rakenteiden suunnitteluun. Suunnittelet helposti ja nopeasti erilaiset profiilirungot, kuten konerungot, porrastornit, hoitotasot ja ristikkorakenteet. Tarvittaessa varioit ja muokkaat rakenteita helposti. Saat Eurokoodi 3:n mukaiset mitoitukset ja niihin liittyvät dokumentit, muun muassa kuvalliset katkaisulistat.

Lue lisää:
Vertex G4 Profiilirakennesuunnittelu

Levyrakennesuunnittelu

Markkinoiden tehokkaimmat levytyökalut, joilla ohutlevyosien sopimusvalmistaja-asiakkaamme säästävät jopa 90% työajastaan. Sinun ei tarvitse määritellä taivutuspiirteitä erikseen, koska ohutlevyjen aukilevitys perustuu geometrian tunnistamiseen. Myös muista ohjelmistoista tuodut ohutlevyosat aukilevittyvät nopeasti ilman käsityötä.

Lue lisää:
Vertex G4 Levyrakennesuunnittelu

Levyrakennesuunnittelu
Piirustukset

Piirustukset

Voit tuottaa standardin mukaiset työpiirustukset, osaluettelot ja varaosakuvat 3D-mallista tai käyttää 2D-piirtämistyökaluja, jotka ovat ohjelmassa aina mukana. Voit myös yhdistellä 3D-mallista tuotettua ja itse piirrettyä geometriaa samaan piirustukseen. Näin saat tuotettua piirustukset joustavasti eri tarkoituksiin yksityiskohtaisista konepajapiirustuksista ja tarjouspiirustuksista laajoihin tuotantolinjojen layouteihin.

Lue lisää:
Piirustukset

Lujuusanalyysi

Voit tehdä lujuusanalyysit suoraan Vertex-ohjelmistossa. Vertex FEA on monipuolinen lujuusanalyysi, jolla optimoit rakenteen muodon ja materiaalinkäytön, sekä varmistat rakenteen kestävyyden. Voit muodostaa lujuuslaskentamallin osille, kokoonpanoille ja palkkirakenteille, mukaan lukien profiilirakenteet ja putkistot.

Lue lisää:
Vertex FEA

Lujuusanalyysi
Kääntäjät

Liitynnät muihin järjestelmiin

Vertex G4 ohjelmistoon on saatavilla runsaasti erilaisia kääntäjiä, joiden avulla voit hyödyntää muiden järjestelmien malleja ja piirustuksia suunnittelussasi. Vastaavasti voit siirtää Vertex G4:llä tekemiäsi malleja ja piirustuksia muihin järjestelmiin. Tämä mahdollistaa saumattoman yhteistyön eri suunnitteluohjelmistojen ja yhteistyökumppaneiden välillä.

Lue lisää:
Tiedostomuunnokset

Vertex G4 integroituu Vertex Flow tuotetiedonhallintaohjelmistoon (PDM/PLM). Suunnittelua saumattomasti tukeva tiedonhallintajärjestä helpottaa niin tuotannonohjausta, ostoa kuin valmistusta. Lisäksi olemme kehittäneet useita ratkaisuja, joiden avulla Vertex G4 voidaan integroida kolmansien osapuolien tuotetiedonhallinnanohjelmistoihin. Tämä tehostaa erityisesti hajautettua suunnittelua.

Lue lisää:
Vertex Flow -ohjelmisto

 

Kattavat kirjastot

Valmiiksi mallinnettujen komponenttien lisäksi Vertex G4 sisältää skaalautuvia luonnoksia, piirteitä sekä profiileja. Omien kirjastojen teko on yhtä helppoa kuin muukin mallinnus. Voit myös tuoda valmistajien sivuilta muissa 3D- formaateissa olevia malleja omaan komponentti- tai piirrekirjastoosi.

Lue lisää:
Kirjastokomponentit

Komponenttikirjastot
Tiedonhallinta

Suunnittelutiedon hallinta

Vertex G4:ssä on sisäänrakennettuna tehokas, käyttäjää ohjaava suunnittelutiedon hallintajärjestelmä. Sen avulla voit hallita projekteja, malleja, työpiirustuksia, nimikkeitä, osaluetteloita ja tuoterakenteita, sekä jakaa niitä suunnittelutyöryhmäsi kesken. Näin tieto on aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Lue lisää:
Tiedonhallinta

Helppokäyttöisyys

Vertex G4:n suomenkielinen käyttöliittymä on helppo oppia ja sen käyttö on tehokasta.  Opastava käyttöliittymä takaa, että 3D-suunnitteluun pääsee hyvin mukaan jo muutaman tunnin harjoittelulla. Voit halutessasi myös personoida ohjelmiston käyttöliittymää käyttötapojesi mukaan. Ohjevideot sekä sisäänrakennettu ohjekirja vastaavat käyttäjän kysymyksiin. 

Katso:
Vertex G4:n perusteet videosarja

Lue Lisää:
Itseopiskelumateriaali

 

Helppokäyttöisyys

 

Vertex G4:llä:

  • Hallitset tuotterakenteen ja suunnitteludokumentit.
  • Luot automaattisesti osa- ja katkaisuluetteloita.
  • Käsittelet nopeasti ja helposti suuria kokoonpanoja.
  • Tuot suunnitteludokumentteja muista järjestelmistä sekä viet niitä muihin järjestelmiin.
  • Laadit virtuaalisia prototyyppejä.
  • Teet tuotevisualisointeja.
  • Muokkaat monipuolisesti ohutlevyjä ja profiileita niihin kehitetyillä työkaluilla.
Mekaniikkasuunnitteluohjelmisto
Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Lataa itsellesi ilmaiset e-kirjat!