Vertex Flow tuotetiedonhallinta (PDM/PLM)

Kaikki yrityksen tuotetieto yhdessä paikassa.

Poista päällekkäinen ja turha työ.

 

 

Ota yhteyttä

Mitä on tuotetiedon hallinta?

 

Tuotteisiin liittyy kasvavassa määrin erilaista tuotetietoa, kuten 3D-malleja, piirustuksia, raportteja, osaluetteloita, nimikkeitä, tuoterakenteita, käyttöohjeita sekä myynti- ja markkinointidokumentteja. Tuotetiedon hallinnasta käytetään lyhenteitä PDM (Product Data Management) ja PLM (Product Lifecycle Management).

Vertex Flow on kotimainen PDM/PLM tuotetiedonhallinnan ohjelmistoratkaisu valmistavalle teollisuudelle, jonka avulla yrityksesi ajantasaiset tuotetiedot ovat samassa paikassa kaikkien käytössä. Niitä on helppo hakea, täydentää ja jakaa. Toiminta nopeutuu ja  päällekkäinen työ sekä virheet vähenevät. Tuotteen koko elinkaaren ajan.

Hyödyt valmistavalle teollisuudelle

Löydä tieto nopeasti.

Kaikki tuotetieto ja dokumentit ovat samassa paikassa ja helposti löydettävissä.
Sisäiset prosessit nopeutuvat ja palvelet asiakkaitasi paremmin.
Voit myös seurata tilausten läpimenoaikaa.

Poista päällekkäinen työ.

Monen henkilön on helppo luoda ja hyödyntää tuotteisiin liittyvää tietoa ja dokumentteja. Tieto kulkee hallitusti suunnittelijoiden ja eri osastojen välillä ideasta tuotantoon ja jälkimarkkinointiin saakka.

Vältä virheet.

Suunnittelutiedon yhdistäminen nimikkeisiin on helppoa. Tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tietojärjestelmien väliset rajapinnat ovat kunnossa. Nimikettä ei tarvitse perustaa kuin kerran ja virheiden määrä pienenee.

Tuotetiedonhallinta on kannattava investointi

”Olemme käyttäneet Vilakone Oy:ssä Vertex Flowta vuodesta 2018 lähtien. Kaikki tuotteisiin liittyvät nimikkeet, piirustukset ja mallit siirtyvät meillä SolidWorks CAD-ohjelmasta Vertex Flowhun, jossa tehdään lopputuotteen rakenne ja muodostetaan varaosakirjat ja varaosarakenne. Flowsta tiedot menevät hankintaan ja tuotantoon sekä SAPiin. Ei ole epäilystäkään, etteikö Vertex Flow olisi ollut kannattava investointi.”

Juha-Pekka Saukko
Vilakone Oy

Kuinka Vilakone otti Vertex Flown käyttöön?

Miten Vertex Flow toimii?

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Vertex Flow on helppo oppia ja sen käyttö on tehokasta. Suunnittelijoiden lisäksi myös oston, valmistuksen ja huollon on helppo löytää ja jakaa tarvittavat tuotetiedot. Tiedostot muunnetaan automaattisesti yleisimmin käytettyyn .pdf-muotoon.

Suunniteltu integroitavaksi

Olemme kehittäneet useita valmiita ratkaisuja, joilla integroit tuotetiedonhallinnan ERP-järjestelmään ja mekaniikka-,  sähkö- sekä hydrauliikkasuunnittelun CAD-ohjelmistoihin. Flow on yhteensopiva Vertexin muiden
ohjelmistojen kanssa.

Täyttää vaatimukset

Flown avulla täytät ISO 9001:2015 dokumentaationhallinnan vaatimukset. Näet myös kuka on dokumentin luonut, kuka sitä on muokannut ja missä sitä on käytetty.