Hyödynnä suunnittelun automatisoinnin edut

Vertex konfigurointiratkaisut

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto

Suunnittele nopeasti ja virheettömästi

Suunnittele ja tarjoa tuote nopeasti asiakkaan tarpeen mukaan tuotekonfigurointia hyödyntäen. Jos yrityksessäsi on paljon suunnittelumassaa, suunnittelun automatisointi vähentää suunnittelutyötä merkittävästi. Tehostamalla asiakasvarioituvien räätälöityjen tuotteiden suunnittelua ja myyntiä, voit tarjota enemmän, nopeammin ja laadukkaammin. Tämä kasvattaa yrityksen kilpailukykyä ja myyntiä ja tarkoittaa myös parempaa asiakaspalvelua.

Tuotekonfigurointiratkaisut tuottavat tietoa automaattisesti tuoteprosessin eri vaiheisiin: myynnin ja valmistuksen tarvitsemista dokumenteista kokonaisiin nimikerakenteisiin. Tarjouksien tekeminen nopeutuu ja paperityön, samoin kuin virheiden määrä tuotannossa ja toimituksessa vähentyy.

Vertexin CPQ (Configure, Price, Quote) -ratkaisut räätälöidään yhdessä
asiakkaan kanssa yrityksen tarpeisiin sopiviksi ja yritysilmeen mukaisiksi.

Halutessasi voit myös itse automatisoida mittavarioituvia tuotteitasi hyödyntäen Vertex G4:n vakiona sisältämiä suunnittelun automatisointityökaluja.

Keskity innovoimaan

 

Tutkimusten mukaan yli 80 % tuotteen kustannuksista syntyy suunnitteluvaiheessa. Kun saat vähennettyä aikaa vievää ja siten myös kustannuksiltaan kallista rutiinisuunnittelutyötä, aikaa vapautuu tuotekehitystyölle. Näin resurssit tulevat tehokkaammin käyttöön ja yrityksen toiminta kannattavammaksi.

Suunnittelun automatisoinnin yhteydessä tekemälläsi määrittelytyöllä selkeytät suunnittelua ja vähennät inhimillisiä virheitä. Samalla parannat paitsi teknisesti tuotteitasi, myös kasvatat niiden katetta. Tarjousvariaatiot syntyvät  automaattisesti asiakkaasi valintojen pohjalta tarvittaessa työstökoneen ohjelmiin asti. 

 

Lue lisää:
CASE: Kaukora Oy

Lisää kilpailykykyä

Myyjänä sinun ei tarvitse tuntea tuotteesi kaikkia teknisiä variaatioita. Sen sijaan voit keskittyä asiakkaallesi soveltuvan kokonaisratkaisun ja lisäarvon myymiseen. Riittää kun asiakastapaamisessa syötät tarvittavat tiedot reaaliaikaisesti ja saat tuotteen 3D-mallin muutamassa minuutissa. 

Automatisoimalla tuotteen suunnittelun tuotat nopeasti tarvittavat tarjousdokumentit piirustuksineen ja hintoineen ilman erillistä tarjoussuunnittelua, mikä lisää kilpailukykyä. Lisäksi tarjouspiirustusten laatu ja tarkkuus paranee. Saat myös tuotannon tarvitsemat mallit ja piirustukset, sekä tarvittaessa esimerkiksi osaluettelo- ja hitsaustiedot.

Vertexin skaalautuvat ratkaisut on kehitetty vastaamaan niin myynnin, suunnittelun kuin tuotannonkin tarpeisiin, yhdessä tai erikseen. Rajapinnat yrityksesi muihin tietojärjestelmiin varmistavat tiedon tehokkaan ja automaattisen siirtymisen. Säästät aikaa ja rahaa tekemällä kerralla oikein!

Lue lisää:
Vertex G4 Suunnitteluautomaatit

Katso:
Suunnittelun automatisointi -webinaarin esimerkki suunnitteluautomaatista

“Meillä säästyy aikaa nyt laskennallisesti vuositasolla yli 200 työpäivää.”

Rami Aaltonen

Kaukora Oy