Hyödynnä suunnittelun automatisoinnin edut

Vertex G4 tuotekonfiguraattori

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto

Suunnittele nopeasti

Suunnittele ja tarjoa tuote nopeasti asiakkaan tarpeen mukaan tuotekonfigurointia hyödyntäen. Jos yrityksessäsi on paljon suunnittelumassaa, suunnittelun automatisointi vähentää suunnittelutyötä merkittävästi. Tehostamalla asiakasvarioituvien räätälöityjen tuotteiden suunnittelua ja myyntiä voit tarjota enemmän, nopeammin ja laadukkaammin, mikä tarkoittaa myös parempaa asiakaspalvelua.

Keskity innovoimaan

 

Tutkimusten mukaan yli 80 % tuotteen kustannuksista syntyy suunnitteluvaiheessa. Keskittymällä rutiinisuunnittelun sijaan tuotekehitykseen saat resurssit tehokkaammin käyttöön. Suunnittelun automatisoinnin yhteydessä tekemälläsi määrittelytyöllä selkeytät suunnittelua ja vähennät inhimillisiä virheitä. Samalla parannat paitsi teknisesti tuotteitasi myös kasvatat niiden katetta. Tarjousvariaatiot syntyvät  automaattisesti asiakkaasi valintojen pohjalta tarvittaessa työstökoneen ohjelmiin asti. 

 

Lue lisää:
CASE: Kaukora Oy

Lisää kilpailykykyä

Myyjänä sinun ei tarvitse tuntea tuotteesi kaikkia teknisiä variaatioita. Sen sijaan voit keskittyä lisäarvon myymiseen asiakkaallesi. Riittää kun asiakastapaamisessa syötät tarvittavat tiedot reaaliaikaisesti ja saat tuotteen 3D-mallin muutamassa minuutissa. 

Automatisoimalla tuotteen suunnittelun tuotat nopeasti tarvittavat tarjousdokumentit piirustuksineen ja hintoineen ilman erillistä tarjoussuunnittelua, mikä lisää kilpailukykyä. Saat myös tuotannon tarvitsemat mallit ja piirustukset, sekä tarvittaessa esimerkiksi osaluettelo- ja hitsaustiedot.

Vertexin skaalautuvat ratkaisut on kehitetty vastaamaan niin myynnin, suunnittelun kuin tuotannonkin tarpeisiin, yhdessä tai erikseen. Rajapinnat yrityksesi muihin tietojärjestelmiin varmistavat tiedon tehokkaan ja automaattisen siirtymisen. Säästät aikaa ja rahaa tekemällä kerralla oikein!

Lue lisää:
Vertex G4 Suunnitteluautomaatit

Katso:
Suunnittelun automatisointi -webinaarin esimerkki suunnitteluautomaatista

“Meillä säästyy aikaa nyt laskennallisesti vuositasolla yli 200 työpäivää.”

Rami Aaltonen

Kaukora Oy

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää, miten yrityksesi voi nopeuttaa suunnittelua!