Nopeuta suunnittelua ja vähennä valmistusvirheitä

Vertex G4 mekaniikkasuunnitteluohjelmisto

 

Tana 3D CAD malli

Nopeuta suunnittelua

 

Vertex G4 on suomalainen ammattitason CAD-ohjelmisto 2D- ja 3D-mekaniikkasuunnitteluun. Ohjelmisto tarjoaa helppokäyttöiset työkalut suunnittelutyöhön ja tiedonhallintaan. Vertex G4 nopeuttaa suunnitteluprosesseja ja varmistaa, että tieto siirtyy virheettömästi suunnittelusta tuotantoon.

Huippuosaajamme kehittävät ohjelmistoa Suomessa, asiakkaita kuunnellen. Tunnemme  toimialan ja tiedämme, mitä asiakkaamme tekevät. Autamme sinua parantamaan yrityksesi tuottavuutta ja edistämään kilpailukykyä.

 

Vähennä virheitä

 

Vertex suunnittelujärjestelmän avulla saat suunnitteluvirheet hallintaan ja vähennettyä niiden määrää. Kun inhimilliset virheet vähenevät, läpimenoajat nopeutuvat ja tuottavuus kasvaa.

 

3D CAD malli

Paranna kilpailukykyä

 

Hyödyntämällä automaattisia suunnittelutoimintoja nopeutat suunnittelua. Vertex G4 tarjoaa monipuoliset parametrisen mallinnuksen ominaisuudet ja mahdollisuuden käyttää eri ilmiasuja. Voit nopeuttaa osien lisäämistä esivalituilla ehdoilla ja käyttämällä adaptiivisia komponentteja.

Täysin uudistetun 3D-grafiikkamoottorin ansiosta suurten 3D-mallien pyörittely ja zoomaus on nyt monin verroin nopeampaa. Yli 10 Gigan mallit ovat mahdollisia, mikä tukee useiden suunnittelijoiden työskentelyä samassa projektissa.

“Vertexin merkittävin hyöty on varmasti se, että sen avulla suunnitteluvirheet saadaan hallintaan ja niiden määrää vähennettyä.”
Teijo Puolakka

Compitec

Suunnittele nopeammin ja valmista virheettömästi

Tuotekonfigurointi

Profiilirakennesuunnittelu

Levyrakennesuunnittelu

Piirustukset

Lujuusanalyysi

Liitynnät muihin järjestelmiin

Kattavat kirjastot

Suunnittelutiedon hallinta

Helppokäyttöisyys

Kiinnostuitko?

Kokeile ammattitason Vertex-ohjelmistoa 30 päivää ilman sitoumuksia!