Nopeuta suunnittelua ja vähennä valmistusvirheitä

Vertex G4 – mekaniikkasuunnittelun CAD-ohjelma

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto
Tana 3D CAD malli

Nopeuta mekaniikkasuunnittelua huipputason CAD-ohjelman avulla

 

Vertex G4 on suomalainen ammattitason CAD-ohjelma, joka on kehitetty 2D- ja 3D-mekaniikkasuunnittelua varten. Ohjelmisto tarjoaa helppokäyttöiset työkalut suunnittelutyöhön ja tiedonhallintaan. Vertex G4 nopeuttaa mekaniikkasuunnittelun suunnitteluprosesseja ja varmistaa, että tieto siirtyy virheettömästi suunnittelusta tuotantoon.

Vertex G4:ssä on vakiona laajat suunnittelun automatisointiominaisuudet. Ohjelmisto tarjoaa työkalut markkinoiden monipuolisimpaan automatisointityöhön ja mallien variointiin Python-ohjelmointia hyödyntäen.

Huippuosaajamme kehittävät ohjelmistoa Suomessa, asiakkaita kuunnellen. Tunnemme toimialan ja tiedämme, mitä asiakkaamme tekevät. Autamme sinua parantamaan yrityksesi tuottavuutta ja edistämään kilpailukykyä. Lopputuloksena on syntynyt kotimainen mekaniikkasuunnitteluun tarkoitettu huipputason CAD-ohjelma.

Tutustu suunnittelun automatisointimahdollisuuksiin.

Tutustu Vertex G4 2024 uusiin ominaisuuksiin.

 

Vähennä virheitä mekaniikkasuunnittelussa

 

Vertex suunnittelujärjestelmän avulla saat suunnitteluvirheet hallintaan ja vähennettyä niiden määrää. Kun inhimilliset virheet vähenevät laadukkaan CAD-ohjelman avulla, läpimenoajat nopeutuvat ja tuottavuus kasvaa. Tämä tehostaa mekaniikkasuunnittelua. 

 

3D CAD malli

Paranna kilpailukykyä CAD-ohjelman avulla

 

Hyödyntämällä automaattisia suunnittelutoimintoja nopeutat myös mekaniikkasuunnittelua. Vertex G4 tarjoaa monipuoliset parametrisen mallinnuksen ominaisuudet ja mahdollisuuden käyttää eri ilmiasuja. Voit nopeuttaa osien lisäämistä esivalituilla ehdoilla ja käyttämällä adaptiivisia komponentteja. 

Vertex G4 CAD-ohjelman täysin uudistetun 3D-grafiikkamoottorin ansiosta suurten 3D-mallien pyörittely ja zoomaus on nyt monin verroin nopeampaa. Yli 10 gigan mallit ovat mahdollisia, mikä tukee useiden suunnittelijoiden työskentelyä samassa projektissa.

Tehosta mekaniikkasuunnittelua ja valmista virheettömästi

Tuotekonfigurointi

Profiilirakennesuunnittelu

Levyrakennesuunnittelu

Piirustukset

Lujuusanalyysi

Liitynnät muihin järjestelmiin

Kattavat kirjastot

Suunnittelutiedon hallinta

Helppokäyttöisyys