Kotimainen ohjelmistoratkaisu teolliseen suunnitteluun

Vertex G4 käyttökohteet

Kone- ja laitevalmistus

Kone- ja laitevalmistus

 

Suunnittele helposti ja tehokkaasti suomenkielisellä ohjelmalla.

Havainnollista ja testaa virtuaalisesti vaihtoehtoisia toteutusratkaisuja. Ennakoi, tee liikeratatarkasteluja ja testaa tuotteen toimivuus jo suunnittelupöydällä. Nopeutat suunnitteluprosessia, vältyt prototyyppien valmistamiselta ja lyhennät läpimenoaikaa.

 

Ajoneuvojen valmistus

 

Keskity suunnitteluun. Vertex pitää dokumentit järjestyksessä, jolloin piirustusten ja 3D-mallien sisältämä arvokas tuotetieto on ajantasaista ja koko yrityksen ja sidosryhmien hyödynnettävissä.

Hoida koko toimitusketjun hallinta tarjoussuunnittelusta jälkimarkkinointiin yhdellä ohjelmalla. Tuota jälkimarkkinointimateriaali automaattisesti suunnittelun ohessa, jolloin varaosakirjojen koostaminen on nopeaa.

Ottamalla mekaniikkasuunnitteluohjelmiston lisäksi käyttöön sähkö- ja hydrauliikkasuunnitteluohjelmistot saat suunnittelun kokonaisvaltaisesti haltuun.

Lue lisää:
Vertex ED Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
Vertex HD Hydraulikaavioiden suunnittelu

Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad
Ohutlevytuotteet

Ohutlevytuotteet

 

Hyödynnä erilaisten terävien ja pakotettujen nurkkien käsittelyn erikoistoimintoja, jotka mahdollistavat vaativammatkin aukilevitykset. Älykään piirteentunnistuksen avulla teet muusta järjestelmästä tuodun osan aukilevityksen sekunneissa. Tulosta kerralla kaikki tuotteeseen liittyvät dokumentit koko organisaatiota ja sidosryhmiä varten. Saat tarkat piirustukset automaattisesti tuotantokelpoisina aina levytyökeskukselle asti.

 

Tuotantolinjojen valmistus

 

Suunnittele isotkin mallit nopeasti hyödyntäen erilaisia kevennystekniikoita, kuten kuorimalleja, fasettimalleja tai näköismaleja. Suuremmista suunnittelukokonaisuuksista voi tallentaa myös rinnakkaisen layout-mallin. Tehokas, käyttäjää ohjaava suunnittelutiedon hallintajärjestelmä takaa, että mallin kaikki dokumentit pysyvät hallinnassa ja ovat löydettävissä vaivattomasti.

Teet sitten 2D- tai 3D-suunnittelua – molemmat tavat ovat joustavasti käytettävissäsi.

Tuotantolinjojen valmistus
Teollinen muotoilu

Teollinen muotoilu

 

Vertexiä on kehitetty vastaamaan vapaan suunnittelun tarpeisiin ja ohjelma toimii yhä enemmän luovuuden ehdoilla. Muotoile vaikeatkin geometriat ja siirrä ne tuotantoon asti. Keskustele jälleenmyyjien ja alihankkijoiden kanssa tuotantoon suunnitteilla olevista tuotteista 3D-mallien avulla. Vähennä 3D-suunnittelulla protokappaleiden tarvetta, kaikkia versioita ei tarvitse tehdä valmiiksi tuotteiksi asti. Arkistoi 3D-mallit on helposti, ja palaa niihin halutessasi koska tahansa. Hyödynnä mallien valokuvamaista visualisointia markkinoinnin työkaluna. 

 

 

Teräs- ja alumiinirakenteet

 

Nopeuta työskentelyäsi automatisoimalla toistuvat työvaiheet. Tuo profiiliosia helposti kokoonpanon osiksi tai osamallin aihioksi ja tuota niistä tarvittava osaluettelotietous kuten profiilin nimike, katkaisupituus sekä katkaisukulmat. Profiilien assosiatiivisuuden ansiosta teet muutokset helposti.

Saat helposti Eurokoodi 3:n mukaiset mitoitukset ja niihin liittyvät dokumentit.

Profiilirakenteet