Tuottavuus syntyy tiedonhallinnasta

Vertex ED on automaatio- ja sähkösuunnittelun ohjelma vaativaankin ammattikäyttöön

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto

Työskentele nopeammin automaattisten toimintojen avulla

 

Vertex ED on kotimainen sähkösuunnittelun ohjelmisto, jolla tuotat automaattisesti kaavioiden kanssa yhtenevät dokumentit kuten layoutit, eri dokumenttien ristiviittaukset ja erilaiset luettelot. Kaikki tämä perustuu Vertex ED:n kaavioiden älykkyyteen ja tiedonhallintaan.

Hyödyntämällä ohjelman automaattisia toimintoja minimoit aikaa vievän ja virhealttiin rutiinityön automaatio- tai sähkösuunnittelussa.

Pienyrityksille jotka etsivät kevyempää CAD-työkalua sähkösuunnitteluun Vertex ED Lite.

Tutustu myös Vertex ED johdinsarjasuunnitteluun.

Monipuoliset kirjastot ulottuvillasi.

Vertex ED sisältää IEC 60617 mukaiset symbolikirjastot erilaisiin tarpeisiin. Kirjastoon voit lisätä helposti omia piirrosmerkkejä laitetietoineen tehostamaan suunnittelua.

Tehokkuutta arkistotyökaluilla.

Hallitse dokumentteja projekti-, piirustus-, lehti- ja revisiotasolla tehokkaiden arkistotoimintojen avulla. Löydät dokumentit arkistosta suoraan tunnuksella tai hakuehtojen avulla.

Vältä virheet.

Suunnittelutiedon yhdistäminen nimikkeisiin on helppoa. Kun tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tietojärjestelmien väliset rajapinnat ovat kunnossa, nimikettä ei tarvitse perustaa kuin kerran ja virheiden määrä pienenee.

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Vertex ED on helppo oppia ja sen käyttö on tehokasta. Luontevat ja monipuoliset piirtotoiminnot auttavat omaksumaan ohjelman nopeasti. Älykkäät toiminnot varmistavat tehokkaan suunnittelun.

Työryhmäpohjaista suunnittelua

Työskentele rinnakkain saman projektin parissa työryhmän muiden jäsenten kanssa.
Vertex ED huolehtii puolestasi tuhansien piirustusten ja dokumenttien hallinnasta monen käyttäjän kesken.

Suunniteltu integroitavaksi

Vertex ED on yhteensopiva Vertex Flow tuotetiedonhallintaohjelmiston kanssa.
Lisäksi olemme kehittäneet useita ratkaisuja, joiden avulla Vertex ED voidaan integroida kolmansien osapuolien tuotetiedonhallinnanohjelmistoihin.