Vertex ED Lite

CAD-työkalu kevyempään ja yksinkertaisempaan sähkösuunnitteluun ja kaaviopiirtämiseen.

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto

Sähkö-CAD kevyempään käyttöön

Vertex ED Lite sopii erityisesti pienyrityksille, joiden sähkösuunnittelutarpeet täyttyvät perustason toiminnoilla. Ohjelmisto sisältää valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka riittävät yksinkertaiseen sähkökuvien piirtämiseen ja riittävien oheisdokumenttien tuottamiseen. Ohjelma tarjoaa symbolikirjastoja, joiden avulla voit suunnitella ja piirtää piirikaavioita, tasokuvia ja 2D-layoutkuvia. Voit myös vapaasti muokata ja kirjastoida symboleita yrityskohtaisiin symbolikirjastoihin.

Lue lisää:
Vertex ED Lite

Tarvitsetko automatisoidumpaa ja enemmän erityistoimintoja sisältävää ohjelmistoa?
Lue lisää: Vertex ED

Työkalu järjestelmälliseen suunnitteluun ja dokumenttien tuottamiseen

Vertex ED Litessä projektien hallinta hoidetaan arkistojärjestelmän avulla. Voit käsitellä projektien piirustusnumeroita ja lehtiä, uudelleennimetä ja -numeroita niitä, sekä tuottaa tarvittavia dokumentteja, kuten PDF-lehtisarjoja tai tallentaa kuvia AutoCAD DWG/DXF-formaatteihin. Lisäksi ohjelma pitää yllä projektin ja piirustusten osaluetteloa ja tarvittaessa tuottaa Excel-listauksia osatiedoista.

Vertex ED Lite sähkösuunnittelu
Vertex ED sähkösuunnittelu

Kehitys täysversion rinnalla

Vertex ED Lite hyötyy Vertex ED:n täysversion ominaisuuksista ja uudistuksista, joten se pysyy ajan tasalla kehityksen kanssa.

Tutustu Vertex ED Liteen ja tee sähkösuunnittelusta helpompaa ja tehokkaampaa!