Vertex-edut oppilaitoksille

Vertex Systems Oy on suomalainen 3D-suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle. Sadat yritykset käyttävät Vertex-ohjelmistoja tuotteidensa suunnitteluun ja Vertex-osaajille on kova kysyntä. Jotta yritykset saisivat myös jatkossa Vertex-osaajia joukkoonsa, toivomme tekniikan alan opiskelijoiden kuulevan tarjoamastamme kotimaisesta vaihtoehdosta!

Vertex oppilaitoskäyttöön ilmaiseksi


Jo yli 18 000 käyttäjää suunnittee Vertexin ohjelmistoilla ympäristöystävällisempiä
ja älykkäämpiä koneita ja laitteita tai energiatehokkaampia taloja 147 maassa eri puolilla maailmaa. Asiakkaitamme ovat metalliteollisuuden kone- ja laitevalmistajat mukaan lukien sähkösuunnittelua tekevät yritykset, teolliset rakentajat, kalusteiden valmistajat, laitostoimittajat, prosessiteollisuus sekä näitä palvelevat suunnittelutoimistot. Meillä on pitkä, yli 40 vuoden kokemus alalta ja sen mukanaan tuoma vankka toimialaosaaminen.

Tarjoamme oppilaitoksien käyttöön ilmaiset luokkalisenssit suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoistamme. Lisenssit on tarkoitettu erityisesti ammattikorkeakouluille, yliopistoille ja ammattiopistoille. Jos olet kiinnostunut ottamaan ohjelmistomme perusopetuksen käyttöön, löydät lisätietoa täältä. Ohjelmisto on toiminnaltaan samanlainen kuin yrityskäytössä.

Tukea ohjelmistoihin tutustumiseen

Verkosta löytyy laaja itseopiskelumateriaali ohjelmistoistamme ilmaiseksi. Lisäksi tarjoamme maksullisista kursseistamme opettajille maksutta kaikki peruskurssimme. Tutustu kurssisisältöihin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Vertex G4 Peruskurssi (2 pv)
Vertex G4 Jatkokurssi 1 (2 pv)
Vertex ED Sähkösuunnittelukurssi (2 pv)
Vertex BD Arkkitehtisuunnittelukurssi (3 pv)
Vertex BD Rakennesuunnittelukurssi (3 pv)
Vetex G4Plant Laitossuunnittelukurssi (3 pv)

 

Vertex opiskelijastipendit

Vierailuluennot

 

Vierailemme mielellämme oppilaitoksessanne kertomassa aiheista, joista meiltä löytyy asiantuntijuutta! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä alla olevan kaavakkeen kautta. Alasvetovalikosta löydät tarjolla olevat luentoaiheet.
(1 luento/oppilaitos/lukuvuosi)

4 + 3 =