Automatisoi itse tuotteesi suunnittelu

Hyödynnä Vertexin vakio-ominaisuuksia tuotteesi suunnittelun automatisoimiseksi

 

Vertex kotimainen suomalainen ohjelmisto

Vakiona laajat suunnittelun automatisointiominaisuudet

Vertex G4 mekaniikkasuunnitteluohjelmisto tarjoaa laajat mahdollisuudet suunnittelutyön automatisointiin. Voit tehdä itse automatisointia monelta tasolta: yksinkertaisimmillaan hyödyntäen pelkkää mittataulukkoa, mutta Vertexistä löytyy työkalut myös markkinoiden monipuolisimpaan automatisointityöhön ja mallien variointiin Python-ohjelmointia hyödyntäen.

Hyödynnä tekoälyä suunnittelun automatisoinnissa

Omien suunnitteluautomaattien tekeminen on tehty käyttäjille mahdollisimman yksinkertaiseksi. Voit helposti hyödyntää tekoälyn, kuten ChatGPT:n, apua suunnittelusääntöjen luomisessa, jopa ilman aiempaa ohjelmointiosaamista. Pienellä perehtymisellä pääset helposti alkuun ja voit laatia yksinkertaisia suunnitteluautomaattitoimintoja työtäsi nopeuttamaan.

Automatisoimalla toistuvat prosessit vapautat aikaa luovaan työhön ja ideointiin. Samalla vähennät inhimillisiä virheitä, kun malli muuttuu vain valmiiksi luotujen sääntöjen mukaan.

Katso 10 min. video aiheesta

Lue lisää:
Automaattikomennot mittataulukossa

Lisää kilpailykykyä

Mittavarioituvista malleista suunnitteluautomaatteja tekemällä asiakkaamme ovat pysyneet säästämään huomattavasti suunnitteluaikaa ja vähentämään virheiden määrää. Samalla myynnin tarjousprosessit ovat nopeutuneet ja muutostenhallinta yksinkertaistunut. 

Katso:
Miten High Metal Oy käyttää Vertexin Python-ominaisuuksia mittavarioituvissa malleissa?

Kaipaatko apua tuotteesi suunnittelun automatisoinnissa? Tutustu Vertexin konfigurointiratkaisuihin.

“Meillä säästyy aikaa nyt laskennallisesti vuositasolla yli 200 työpäivää.”

Rami Aaltonen

Kaukora Oy