Vertex Flow PDM PLM tuotetiedonhallinta

Isojen kokoonpanojen hallinta voi olla välillä todella haastavaa. Lataaminen on hidasta, mallien pyörittäminen näytöllä voi pätkiä, komentojen lataaminen kestää, mallin ja piirustusten päivittäminen on hidasta, käännöstiedostoista tulee todella isoja jne. Kuulostaako tutulta?

Webinaarissa käsitellään isojen kokoonpanojen sujuvampaa hallintaa Vertex Flow:n kanssa:

  • Miten saada piirustukset päivittymään nopeammin?
  • Miten keventää Flow’n työkaluilla kokoonpanoja siten, että ne avautuvat nopeammin ja niiden käsittely on sitä myötä sujuvampaa.
  • Eri tekniikat (piirustusten asetukset, kokoonpanojen kevennys ja referenssimalli), joilla todella isojen kokoonpanojen käsitteleminen saadaan miellyttävämmäksi ja nopeammaksi jokapäiväisessä suunnittelutyössä.

Webinaarin isäntänä toimii Jukka Sillanpää.

Katso webinaaritallenne.