Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Tervetuloa webinaariin, jossa tarjoamme kattavan katsauksen valokuvien käytöstä 3D-mallien luomisessa ja niiden hyödyntämisessä Vertex G4:ssä.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

– Käymme läpi miten hyödyntää photogrammetriaa suunnitteluprosessissa. Kerromme, miten valokuvia voidaan käyttää osan, kokoonpanon tai ympäristön kuvauksessa ja miten niiden avulla voidaan luoda 3D-malleja.

– Esittelemme photogrammetrian ja photoskannauksen periaatteita ja selitämme, mitä työkaluja tarvitaan näiden prosessien suorittamiseen. Kerromme myös, miten näitä työkaluja voidaan hyödyntää käytännössä.

– Esittelemme erilaisia ilmaisia työkaluja, joita voi käyttää photoskannaukseen ja valokuvista 3D-mallien tekemiseen. Kerromme niiden ominaisuuksista ja miten niitä voi hyödyntää omassa työskentelyssä.

– Käymme läpi koko prosessin valokuvista 3D-malliksi Vertex G4:ssä.

– Jaamme vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit saavuttaa laadukkaan lopputuloksen valokuvista luotujen 3D-mallien kanssa.

– Näytämme, miten photoskannattua mallia voidaan hyödyntää osana Vertex G4 -kokoonpanoa.

– Esittelemme, miten tämä tekniikka voidaan ottaa osaksi konseptisuunnittelua. Kerromme, miten 3D-mallit valokuvista voivat auttaa visualisoimaan ja kehittämään suunnittelukonsepteja.

Koulutuksen isäntänä toimii Jukka Sillanpää.

Katso webinaaritallenne.