Jouko varmistaa asiakkaiden onnistumisen Vertexin ohjelmiston avulla

Jouko Partasen ura Vertexillä on tarina teknologian muutoksesta. Hän aloitti Vertexillä 35 vuotta sitten nuorena diplomi-insinöörinä. Vuodet ovat kuluneet Joukon mukaan nopeasti, ja työtehtävätkin vaihtuneet ajan myötä.

Työpaikkablogi

Joulukuu 2023

Jouko on nähnyt teknologian valtavan kehityksen ja Vertexin ohjelmiston kasvavan ja kehittyvän entistä monipuolisemmaksi. Myös arkipäivää olleet ulkomaanmatkat ovat vähentyneet etätapaamisten yleistymisen myötä.

Joukon vastuulla on yhteistyö asiakkaiden kanssa, varmistaen heidän onnistumisensa ohjelmiston avulla. Asiakastyössä Jouko arvostaa mahdollisuutta tehdä isoja projekteja ja nähdä konkreettisia tuloksia. Hän nauttii asiakassuhteiden ylläpidosta, ja siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asiakaskohtaamiset ovat hänelle tärkeitä, ja hän korostaa tarvetta ymmärtää asiakkaan maailmaa.

Vertexin työyhteisössä vallitsee rento ilmapiiri, ja Jouko kuvaa työkavereitaan hyviksi tyypeiksi. “Me työskennellään tosissaan, mutta rennolla otteella.”

Jouko korostaa, että hän voi aina kääntyä kollegoiden puoleen apua tarvitessaan. Halu toimia muiden ihmisten kanssa on tarpeen nimenomaan Vertexin asiakapalvelussa ja tietysti myynnissä, Jouko kertoo. Vuorovaikutustaitoja voi oppia, ja hän itse onkin itse kasvanut “ujosta nörtistä tiimipelaajaksi”. Hän korostaa myös ongelmanratkaisun tärkeyttä työssään.

“Työ Vertexillä on monipuolista, sisältäen asiakasrajapinnassa työskentelyä, itsenäistä puurtamista ja myös asiakkaiden tukipalvelua”.

Jouko kuvailee työskentelyä Vertexin tuotteiden parissa tehokkaaksi ja mutkattomaksi. Vertexillä kehitetään ohjelmaa alusta loppuun, sen sijaan että oltaisiin vain ohjelman jälleenmyyjä. Hän on ylpeä siitä, että Vertex on suomalainen yritys, joka on rakennettu nollasta.

Lopuksi Jouko korostaa työnsä vaikutusta asiakkaiden arkeen. Hän saa olla mukana parantamassa asiakkaiden tehokkuutta ja auttamaan heitä ratkaisemaan aitoja ongelmia ja haasteita. Hän arvostaa asiakaskäyntejä, sillä se tarjoaa aina tilaisuuden oppia lisää heidän arjestaan ja samalla mahdollisuuden varmistaa, että Vertexin tarjoamat ratkaisut tuovat todellista lisäarvoa.