Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Vertex G4:n versiossa 2024 on paljon uusia ominaisuuksia suunnitteluprosessin nopeuttamiseen. Tässä webinaarissa keskitytään kahteen osa-alueeseen – Pohjadokumentteihin sekä mittataulukkomalleihin liitettävään Python-ohjelmointiin:

Vertex G4 mahdollistaa nyt uudelleenkäytettävän laadukkaan geometrian luomisen pohjadokumenttien avulla. Pohjadokumentti-ominaisuus nopeuttaa Vertex G4:n sisällä tapahtuvaa suunnitteluprosessia, koska sen avulla luot helposti samankaltaisia malleja. Webinaarissa näytetään esimerkkejä erityyppisistä pohjadokumenteista ja esitellään niiden käyttöä, mukaan lukien Python-koodilla varustetut 3D-mallit.

Mittataulukkomalleihin liitettävä Python-ohjelmointi esiteltiin uutena ominaisuutena Vertex G4 2023-versiossa ja asiakkaamme ovat ottaneet sen hyvin käyttöön. Nyt versiossa 2024 Python-ohjelmointia ja sen mahdollisuuksia on viety vielä huimasti eteenpäin. Uutena ominaisuutena mukaan on otettu automaattikomennot.

Katso webinaaritallenne.