Vertex G4
-suunnitteluohjelmisto perusopetukseen

 

Suomalaisena ohjelmistoyrityksenä haluamme osaltamme kantaa yhteiskuntavastuuta ja tukea perusopetusta antamalla suunnitteluohjelmistomme maksutta peruskoulujen opetuskäyttöön.

Tältä sivulta löydät tietoa miten otat ohjelmiston käyttöön ja tarjoat oppilaillesi mahdollisuuden tutustua 3D-suunnittelun maailmaan!

 

Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Vertex G4 opetuskäyttöön maksutta


Suomalainen Vertex G4 -suunnitteluohjelmisto tarjoaa helppokäyttöiset työkalut suunnittelutyöhön ja sillä suunniteltuja malleja voidaan hyödyntää opetuskäytössä, myös 3D-tulostamisessa tai laserleikkauksessa. 

Peruskouluille tarjoamamme Vertex G4 -suunnitteluohjelmisto on tarkoitettu opetuksen tueksi monipuolistamaan sitä ja lisäämään opiskelumotivaatiota. Ohjelmisto on toiminnaltaan samanlainen kuin yrityskäytössä. Ilmaislisenssi on tarkoitettu opetuskäyttöön, eikä sitä saa käyttää yritystoiminnassa eikä muussakaan ansiotoiminnassa. Käyttöoikeutta ei saa myöskään luovuttaa kolmannelle osapuolelle. 


Miten toimia ohjelmiston käyttöön saamiseksi?


1. Tilaa Vertex G4 ohjelmistolisenssi alla olevalla lomakkeella
. Saat sähköpostitse ohjelmiston asennuspaketin sekä aktivointikoodin. Voit tilata ohjelmiston vain voimassaolevaan oppilaitoksen sähköpostiosoitteeseesi.

2. Jos koulussanne on käytössä ohjelmistojakelu, katso ensin onko siellä tarjolla Vertex G4 -ohjelmisto. Jos on, asenna Vertex G4 ohjelmistojakelusta haluamillesi koneille ja tilaa  ohjelmiston aktivointikoodi order@vertex.fi

3. HUOM! Jos haluat koulullesi keskitetyn palvelinasennuksen, kysy lisätietoja order@vertex.fi

Tilaa Vertex G4 oppilaitoslisenssi

9 + 12 =

Opi käyttämään ohjelmistoa

 

Tarjoamme verkossa ilmaiseksi laajan itseopiskelumateriaalin Vertex G4 ohjelmiston käytöstä. Omasta innostuksestasi on kiinni kuinka syvälle 3D-suunnittelun maailmaan haluat sukeltaa, mutta muutaman videonkin avulla pääset jo hyvin alkuun! Itseopiskelumateriaalista löytyy:

 

vertex 3d suunnittelu koulutus
Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Tarjolla olevat kurssit

Tarjoamme ilmaiseksi maksullisista kursseistamme Vertexiä opetuskäytössä käyttäville/käyttöön ottaville opettajille kahden päivän Vertex G4 Peruskurssin sekä Vertex G4 Jatkokurssi 1:n (arvo yhteensä 1360€). Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteena voimassa oleva oppilaitoksen sähköpostiosoitteesi sekä Yritys/Oppilaitos -kohdassa oppilaitoksesi nimi.

Jos haluat opiskella Vertex G4:ää ammattikorkeakoulussa, on avoimessa ammattikorkeakoulussa valittavana “3D-mallinnuksen perusteet Vertex 1” -kurssi (1 op).

Galleria

 

Voit lähettää kuvia oppilaidesi Vertexillä tekemistä töistä inspiraatioksi muille. Jos kuvassa näkyy henkilö, varmista lupa kuvan julkaisuun tai kuvaa niin, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa. Kootaan yhdessä ideapankki, josta on iloa opetuksen suunnitteluun!

Lähetä kuvat osoitteeseen katja.auttila(at)vertex.fi
Kerro mielellään viestissä, mitä Vertexillä suunniteltua kuvassa näkyy.

Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Valaisin/Pirkkala

Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Lennokki/Pirkkala

Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu 3d cad

Kuuloketeline/Pirkkala

Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme!

11 + 5 =

 

Vertex G4 on suomalainen ammattitason CAD-ohjelma, joka on kehitetty 2D- ja 3D-mekaniikkasuunnittelua varten. Ohjelmisto tarjoaa helppokäyttöiset työkalut suunnittelutyöhön ja tiedonhallintaan.