Asiakkaidemme kokemuksia

Lue miten asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa.

Vertex on puurakentamisen asiantuntija.

Yli 250 puurakentamisen asiakasta maailmanlaajuisesti.
Tunnemme toimialan – tiedämme mitä asiakkaamme tekevät.

Asiakastarinat

Koulutusyhteistyö tuottaa uusia teknisen suunnittelun osaajia

Koulutusyhteistyö tuottaa uusia teknisen suunnittelun osaajia

Koulutuskuntayhtymä OSAO:n Kempeleen-Limingan yksikkö ja Kastelli-talot Oy tekevät yhteistyötä rakennussuunnittelun uusien osaajien kouluttamisessa. Opiskelussa ja käytännön harjoittelussa hyödynnetään Vertexin ohjelmistoa ja materiaaleja.

Hoivarakentajat

Hoivarakentajat

Hirsi on aistiystävällinen ja rauhoittava luonnollinen materiaali. Se on akustisesti miellyttävä, sisäilman kosteutta tasapainottava ja soveltuu rakennusfysikaalisesti hyvin Suomen olosuhteisiin. Puurakenne mahdollistaa hiilinegatiivisen rakentamisen.

Celt

Celt

Kun suunnitelmat tehdään ennakkoon valmiiksi, CLT-levyjen valmistaminen ja komponenttien yhteen kasaaminen on todella paljon kustannustehokkaampaa ja koko projektin aikataulu huomattavasti lyhyempi.

Suunnittelu- ja Rakennuspalvelu JK Oy

Suunnittelu- ja Rakennuspalvelu JK Oy

Puurakennetalojen valmistaminen tuotantolaitoksissa on tätä päivää. Rakenne- ja tuotannonsuunnittelun merkitys korostuukin uuden sukupolven puurakentamisessa, koska CLT- ja hirsirakentaminen asettavat sille omat erityisvaatimuksensa.

Lapwall

Lapwall

Arkkitehdin vision vieminen käytäntöön vaatii usein paljon työtä, kivenkovaa ammattitaitoa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n kattorakenteen toteuttajan LapWallin ponnistus sisälsi tätä kaikkea. Lisämausteensa työlle antoi asennusurakan läpivienti yöllä, kun työmaalla oli muutoin hiljaista.

Puukoti

Puukoti

Laadukas asuntotuotanto vaatii osaamista, joka perustuu pitkään kokemukseen ja perinteitä kunnioittavaan tietotaitoon. Rakentamisen ja asumisen kasvaneet vaatimukset edellyttävät myös moderneja työtapoja suunnittelusta valmistukseen saakka. Koteja tehdäänkin yhä enemmän tehdasmaisissa olosuhteissa. Näin toimii myös Puukoti, joka valmistaa asunnot tilaelementteinä suojassa työmaan vaihtuvilta olosuhteilta.

POOK Arkkitehtitoimisto

POOK Arkkitehtitoimisto

Kun suunniteltavaa rakennusta määrittävät vaativan mallinen tontti, tarkka kaupunkikuva, kaupunginosan täsmälliset rakennustapamääräykset, asiakkaan yksilölliset tavoitteet ja toisaalta tiukka kustannuskuri, on suunnittelutyö avainasemassa hankkeen onnistumisen kannalta.

Planimo

Planimo

Kun talotehtaiden valmismallit eivät puhuttele, on tarpeen löytää suunnittelija, joka pystyy piirtämään yksilöllisen kodin. Monella on lisäehtona saada koti muuttovalmiina ja järkihintaan. Kuulostaa haastavalta, mutta tällaisia pientaloja suunnittelee Planimo Vantaalta kymmenien vuosien kokemuksella.

KVR Insinöörit

KVR Insinöörit

Vertex puolitti suunnitteluajan ja suunnittelutiedostojen yhteensopivuusongelmat poistuivat kertaheitolla.

DEN Finland

DEN Finland

DEN Finland Oy tarjoaa muuttovalmiita taloja ja tiloja sekä rakentamisen palveluita niin yksityisille kuin yrityksille. Kodit ja tilat räätälöidään nykyään pääsääntöisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnittelulle, tuotannolle sekä kannattavuudelle yksilöllisyys on aina haaste rakentamisessa, mutta DEN Finlandilla ja sen yhdellä brändeistä, Designtalolla on vuosikymmenten kokemus kannattavasta pientalorakentamisesta.

Rakennustoimisto Tolppa

Rakennustoimisto Tolppa

Rakennustoimisto Tolppa suunnittelee suurten hallien teräsrunkoja, rakenteita ja elementtejä 20 vuoden kokemuksella.

Mediset Hoivarakentajat

Mediset Hoivarakentajat

Mediset Hoivarakentajat Oy suunnittelee ja toteuttaa hirsipäiväkoteja, hoivakoteja ja palveluasuntoja kokonaisvastuurakentajana. Kova kysyntä sisäilmaltaan puhtaista hoitotiloista näkyy hirsirakentamisen kasvavassa suosiossa.

Ammattiopisto Lappia

Ammattiopisto Lappia

Kemiläisessä Ammattiopisto Lappiassa toimii edistyksellinen puualan oppimis- ja osaamisympäristö, jonka erikoisuutena on Suomen ensimmäinen koulun tiloissa toimiva teollinen CLT-tuotantolinja.

Stora Enso

Stora Enso

Vaikka Suomi onkin perinteisesti elänyt metsästä, on puurakentaminen keskittynyt lähinnä pientaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin. Nyt kuitenkin myös puukerrostalojen määrä on huomattavassa kasvussa. Yksi kasvun taustatekijöistä on tilaelementtituotanto, joka tarjoaa uudenlaisen tavan puukerrostalojen valmistukseen.

Finnlamelli

Finnlamelli

Nykyaikainen arkkitehtuuri korostaa valoisuutta, avaruutta ja arvokkuutta. Timberkodin pilaripalkkitaloissa yhdistyvät nämä kaikki; suuret lasipinnat tuovat valoa, korkeat tilat luovat avaruuden tuntua ja jykevät palkit sekä erikoisliitokset antavat rakennuksille ajatonta arvokkuutta.