Suunnittelukilpailu opiskelijoille 2021

Vertex Systems järjestää myös vuonna 2021 perinteisen tekniikan opiskelijoille tarkoitetun suunnittelukilpailun. Suunnittele kilpailutyösi Vertex –ohjelmiston opiskelijaversiolla ja voit olla yksi palkintostipendin saajista!

Uutiset ja tapahtumat

Helmikuu 2021
Kai Ojalammi

Osallistu kilpailuun – voit olla yksi palkintostipendin saajista!

Suunnittelukilpailu opiskelijoille 2021

Voit voittaa 3000 €
Kilpailussa jaetaan palkintoina Vertex Stipendejä, 3000 € pääpalkinto ja sen lisäksi viisi 500 € palkintoa. Kilpailutyöt arvioidaan lokakuussa ja palkinnot jaetaan marraskuussa 2021.

Kilpailutehtävä
Tehtävänä on suunnitella uusi tuote, rakentaa Vertex -ohjelmistoa käyttäen sen 3D-malli. Uusi tuote voi olla esimerkiksi kone tai laite, talo tai jokin muu rakennus, kaluste tai kalustekokonaisuus, tms. Voit myös tuottaa mallista siihen liittyviä valmistuspiirustuksia, havainnekuvia ja muita mahdollisia dokumentteja.

Kilpailutöiden palautus
Valmiit kilpailutyöt tulee toimittaa viimeistään 1. lokakuuta 2021 lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen opiskelijalisenssi@vertex.fi

  • omat yhteystiedo
  • oppilaitoksen tiedot
  • lyhyt kuvaus uudesta tuotteesta
  • tuotteeseen liittyvä Vertex-malli ja/tai pakattu Vertex projekti
  • mallista mahdollisesti tuotetut piirustukset ja muut dokumentit

Merkitse sähköpostin aiheeksi “Vertex Suunnittelukilpailu opiskelijoille 2021”.

Vertex Systems Oy saa käyttöoikeuden toimitettujen kilpailutöiden materiaalille omaan markkinointikäyttöönsä. Tekijänoikeudet kilpailutyöhön säilyvät niiden tekijällä.

Lataa kilpailuun osallistumista varten tarvittava Vertex-ohjelmiston opiskelijalisenssi veloituksetta käyttöösi oheisesta linkistä.

Tutustu vuonna 2020 palkittuihin kilpailutöihin