Vertex-stipendit opiskelijoille 2023

Jaamme vuoden 2023 aikana 100 – 500 € stipendejä kannustukseksi Vertex-ohjelmistolla tehdystä työstä. Alla esittelemme vuoden aikana Vertex-stipendillä palkittuja töitä.

Uutiset

Huhtikuu 2023
Katja Auttila

Palkitut työt

Stipendi 350 €
Hirsinen lomaosake, Eerik Jokitalo, Oulun Ammattikorkeakoulu

Kommentteja:

3D-malli on hyvä ja sopivan viimeistelty ja osoittaa Vertex-ohjelmiston käyttötaidot. Julkisivut, leikkaus ja pohjat ovat ok-tasoa, ei huomautettavaa. Leikkaus on melko viitteellinen. Värimaailma on selkeästi muokattu halutun tyylin mukaiseksi. Visualisointien tekoon oli nähty vaivaa.

Vertex-stipendi 2023

Stipendi 400€:

Kaukolämpölaitoksen kattilan konvektio-osan uudistaminen, Jussi Komulainen, Oulun ammattikorkeakoulu

Kommentteja:

Käytetyt mallinnustekniikat ovat olleet oikein valittuja ja mallin geometrisen rakenteen huomioonottaen mallintamisessa on käytetty hyvinkin edistyneitä mallinnusominaisuuksia. Mallin tekninen toimivuus on hyvä, mallinnustarkkuuteen on selvästi kiinnitetty huomiota. Suunnittelija on keventänyt mallia linkkiosia ja sarjoja hyödyntämällä.

Vertex 3D CAD suunnitteluohjelmisto

Stipendi 300 €
Omakotitalo, Erno Wihervuori, Turun ammattikorkeakoulu

Kommentteja:

Suunnitelma on realistinen ja toteuttamiskelpoinen, 3D-mallinus hyvää tasoa. Piirustukset asiallisesti viimeistellyt ja näillä piirustuksilla olisi mahdollista hakea rakennuslupaa. Niukka mutta riittävä asemapiirros. Korkomerkinnät puuttuvat julkisivuista, mutta ne on merkitty oikein hyvin leikkaukseen. Leikkauksessa on muutenkin kaikki tarvittavat tiedot.

Vertex-stipendi opiskelijoille