Asiakkaidemme kokemuksia

Lue miten asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa.

Finnklima ilmastointi- ja lämmityslaitteet

Finnklima ilmastointi- ja lämmityslaitteet

Tuotetietojen saatavuuteen liittyvät haasteet ratkesivat Finnklimassa tuotetiedonhallintaohjelmiston käyttöönotolla.  Samalla tarjoutui myös mahdollisuus asiakas- ja myyntiprojektien hallinnoimiseen.

Nostolaitteita valmistava Scanclimber

Nostolaitteita valmistava Scanclimber

Erilaisia nostolaitteita valmistavalla Scanclimberilla tarvittavat tiedot ja dokumentit liikkuvat sujuvasti myynnin ja tuotannon välillä Vertexin CAD- ja tuotetiedon hallintajärjestelmien avulla.

Amomatic asfalttiasemat

Amomatic asfalttiasemat

Vertex-ohjelmistot mahdollistavat asfalttiasemien kehittämisen jatkuvasti siihen suuntaan, että Amomatic Oy pystyy tarjoamaan entistä moduloidumpia räätälöintejä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Molok syväkeräysratkaisut jätehuoltoon

Molok syväkeräysratkaisut jätehuoltoon

Jätesäiliöitä suunnitteleva ja toimittava Molok Oy hyötyy Vertex Flow’n tarjoamasta tiedonhallintaratkaisusta. Yrityksen hajallaan ollut tuotetieto on nyt järjestyksessä ja tiedon jakaminen on nopeaa ja helppoa.

Vilakone ympäristöhoitokoneet

Vilakone ympäristöhoitokoneet

Tieto ja tuottavuus uusille urille: ympäristönhoitokoneiden valmistaja Vilakone uudisti rohkeasti kerralla toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan.

Lännen Tractors Oy

Kaivurikuormaajien tuotetiedot kietoutuvat Lännen Tractorsilla yhdeksi, toimivaksi kokonaisuudeksi Vertex Flow tiedonhallintajärjestelmän avulla.

Scanclimber Oy

Mastotyölavoja ja teollisuusnostimia valmistavalla Scanclimberilla kaikki tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä paikasta Flowsta ja myyntiprosessi helpottuu ja nopeutuu.