Vertex G4 kurssit

Haluatko tehokkaaksi Vertex-ohjelmiston käyttäjäksi?

Me haluamme että menestyt. Jotta voit hyödyntää Vertex -ohjelmistoasi tehokkaasti organisaatiosi liiketoiminnassa, suosittelemme Vertex-koulutuksia. Valitse sinulle sopiva yksittäinen kurssi tai koulutuspaketti. Koulutuspaketilla säästät huomattavasti verrattuna yksittäisten kurssien yhteenlaskettuun hintaan.

G4-kurssit

Uuden ohjelmistoversion ominaisuudet -kurssi

Uuden ohjelmistoversion ominaisuudet -kurssi

Uuden ohjelmistoversion käyttökoulutus on suunniteltu tarjoamaan osallistujille vankka perusta ja taidot uuden ohjelmistoversion tehokkaaseen käyttöön. Kurssilla käydään läpi ohjelmiston uudet ominaisuudet, parannukset ja käyttöliittymän muutokset.

read more
G4 3D-suunnittelu valmistuksen ehdoilla (DFM)

G4 3D-suunnittelu valmistuksen ehdoilla (DFM)

Sinulle, jolla on Vertex G4 käytössä ja haluat viedä siitä tietoa tuotteiden valmistukseen eri tavoin. Päivän aikana perehdytään siihen, miten saada valmistus tehokkaammaksi ja nopeammaksi käyttäen Vertex G4 -ohjelmistoa.

read more
G4 mekaniikkasuunnittelun peruskurssi

G4 mekaniikkasuunnittelun peruskurssi

Opit G4-ohjelmiston peruskäytön ja 3d-mallinnuksen käsitteistön. Saat valmiudet itsenäiseen harjoitteluun ja taidot suunnitella kokonaisen tuotteen 3d:ssä alusta loppuun tuottaen siitä piirustukset ja osaluettelot.

Kesto: 2 päivää
Hinta: 680 euroa + alv

read more
G4 mekaniikkasuunnittelun jatkokurssi 1

G4 mekaniikkasuunnittelun jatkokurssi 1

Opit lisää G4-ohjelmiston osa- ja kokoonpanomallinnuksen taitoja. Pääset kurkistamaan ohutlevyrakenteiden ja profiilirakenteiden tuomiin mallinnustyökaluihin. Opit viemään malleja ja piirustuksia toisiin formaatteihin (DWG, DXF, Sat).
Kurssin kesto: 2 päivää
Hinta: 680€ + alv

read more
G4 mekaniikkasuunnittelun jatkokurssi 2

G4 mekaniikkasuunnittelun jatkokurssi 2

Täydennät taitovalikoimaasi erikoisemmatkin mallinnusmahdollisuudet, opit ymmärtämään nimikkeiden ja nimikekannan merkityksen sekä opit mallien keventämistä ja variointia mm. Excel-taulujen avulla.
Kurssin kesto: 2 päivää
Hinta: 680€ + alv

read more

Koulutuksista saatu palaute:

Vertex G4:n peruskurssien ajankäyttö oli tehokasta ja kouluttajat asiansa osaavia. Kurssilla käydyt asiat helpottavat olennaisesti ohjelman käytön aloittamista oikeissa projekteissa.

Kimmo Tenhunen, Tenmark Service

Tenmark Service Oy on erikoistunut sahalaitoksien kunnossapitoon ja metallirakenteiden valmistukseen.

Koulutuspaketit

Mekaniikkasuunnittelun koulutuspakettien avulla opit Vertex G4 -ohjelmiston peruskäytön lisäksi käyttämään kehittyneempiä ominaisuuksia. Koulutuspaketeilla saavutat monipuoliset taidot ja huomattavan hintaedun verrattuna yksittäisten kurssien yhteenlaskettuun hintaan.

Peruskoulutuspaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1 ja G4 Jatkokurssi 2. Kesto yhteensä 6 päivää.

Levyrakenteiden suunnittelupaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1, G4 Jatkokurssi 2 ja Levyrakennesuunnittelukurssi. Kesto yhteensä 7 päivää.

Profiilirakennesuunnittelupaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1, G4 Jatkokurssi 2 ja Profiilirakennesuunnittelukurssi. Kesto yhteensä 7 päivää.

Laaja mekaniikkasuunnittelupaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1, G4 Jatkokurssi 2, Levyrakennesuunnittelu- ja Profiilirakennesuunnittelukurssi. Kesto yhteensä 8 päivää.

Koulutuskokonaisuuksien tilaukset:
Vertex-myynti >

Kun hankit koulutuspaketin, koko koulutuspaketti laskutetaan ensimmäisen kurssin yhteydessä. Voit käydä muut koulutuspaketin kurssit yhden kalenterivuoden kuluesa tilauksesta. Koulutuspaketin yksittäinen kurssi voi olla myös kurssikalenterin mukainen kurssi jollain muulla paikkakunnalla.