Vertex G4 kurssit

Haluatko tehokkaaksi Vertex-ohjelmiston käyttäjäksi?

Me haluamme että menestyt. Jotta voit hyödyntää Vertex -ohjelmistoasi tehokkaasti organisaatiosi liiketoiminnassa, suosittelemme Vertex-koulutuksia. Valitse sinulle sopiva yksittäinen kurssi tai koulutuspaketti. Koulutuspaketilla säästät huomattavasti verrattuna yksittäisten kurssien yhteenlaskettuun hintaan.

G4-kurssit

G4 Peruskurssi

G4 Peruskurssi

Opit G4-ohjelmiston peruskäytön ja 3d-mallinnuksen käsitteistön. Saat valmiudet itsenäiseen harjoitteluun ja taidot suunnitella kokonaisen tuotteen 3d:ssä alusta loppuun tuottaen siitä piirustukset ja osaluettelot.

Kesto: 2 päivää
Hinta: 640 euroa + alv

read more
G4 Jatkokurssi 1

G4 Jatkokurssi 1

Opit lisää G4-ohjelmiston osa- ja kokoonpanomallinnuksen taitoja. Pääset kurkistamaan ohutlevyrakenteiden ja profiilirakenteiden tuomiin mallinnustyökaluihin. Opit viemään malleja ja piirustuksia toisiin formaatteihin (DWG, DXF, Sat).
Kurssin kesto: 2 päivää
Hinta: 640€ + alv

read more
G4 Jatkokurssi 2

G4 Jatkokurssi 2

Täydennät taitovalikoimaasi erikoisemmatkin mallinnusmahdollisuudet, opit ymmärtämään nimikkeiden ja nimikekannan merkityksen sekä opit mallien keventämistä ja variointia mm. Excel-taulujen avulla.
Kurssin kesto: 2 päivää
Hinta: 640€ + alv

read more
G4 levyrakennekurssi

G4 levyrakennekurssi

Kurssi on tarkoitettu sinulle ohutlevyteollisuuden suunnittelija. Opit mallintamaan G4:llä levyosia, tekemään aukilevityksistä sekä 2D- että 3D-esityksiä.

Kesto: 1 päivä
Hinta: 360 euroa + alv.

read more
G4 profiilirakennekurssi

G4 profiilirakennekurssi

Opit käyttämään tehokkaasti G4:n profiilirakennesuunnittelun ominaisuuksia putkisto- ja profiilirakenteiden mallinnuksessa.

Kesto: 1 päivä
Hinta: 360 euroa + alv.

read more
G4 FEA lujuusanalyysit

G4 FEA lujuusanalyysit

Haluat ottaa lujuusnäkökohdat huomioon osamallinnuksissa ja kokoonpanoissa tekemällä lujuusanalyysejä ja ratkomalla suunnitteluongelmia G4 FEA-moduulin avulla.
Kesto: 1 päivä
Hinta: 360 euroa + alv.

read more
G4-Flow CAD-tiedonhallinta

G4-Flow CAD-tiedonhallinta

Organisaatiollasi on käytössä Vertex G4-Flow -integraatio ja käytät itse Vertex G4 -ohjelmistoa. Tavoite Opit käyttämään Vertex G4:ää ja Flow´ta suunnittelutiedon hallintaan. Kurssin kesto ja hinta Kesto: 1päivä Hinta: 360 euroa + alv. Hinta sisältää...

read more
G4 Visualisointi, LightWorks

G4 Visualisointi, LightWorks

Visualisointikurssi opastaa sinut Vertex G4 3D-suunnittelumallien havainnolliseen, valokuvantarkkaan esittämiseen Vertexin LightWorks® -visualisointimodulin avulla.

Kesto: 1 päivä
Hinta: 360 euroa + alv.

read more
G4 suunnitteluautomaatit

G4 suunnitteluautomaatit

Valmistatko tuotteita, jotka varioidaan asiakkaalle? Haluatkoi vähentää tarjoussuunnitteluun kuluvaa aikaa? Opi toteuttamaan asiakasvarioituvien tuotteiden tuotevarianttien 3D-malleja suunnitteluautomaatin avulla.
Kesto: 2 päivää

read more

Koulutuksista saatu palaute:

Vertex G4:n peruskurssien ajankäyttö oli tehokasta ja kouluttajat asiansa osaavia. Kurssilla käydyt asiat helpottavat olennaisesti ohjelman käytön aloittamista oikeissa projekteissa.

Kimmo Tenhunen, Tenmark Service

Tenmark Service Oy on erikoistunut sahalaitoksien kunnossapitoon ja metallirakenteiden valmistukseen.

Koulutuspaketit

Mekaniikkasuunnittelun koulutuspakettien avulla opit Vertex G4 -ohjelmiston peruskäytön lisäksi käyttämään kehittyneempiä ominaisuuksia. Koulutuspaketeilla saavutat monipuoliset taidot ja huomattavan hintaedun verrattuna yksittäisten kurssien yhteenlaskettuun hintaan.

Peruskoulutuspaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1 ja G4 Jatkokurssi 2. Kesto yhteensä 6 päivää.

Levyrakenteiden suunnittelupaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1, G4 Jatkokurssi 2 ja Levyrakennesuunnittelukurssi. Kesto yhteensä 7 päivää.

Profiilirakennesuunnittelupaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1, G4 Jatkokurssi 2 ja Profiilirakennesuunnittelukurssi. Kesto yhteensä 7 päivää.

Laaja mekaniikkasuunnittelupaketti:
G4 Peruskurssi, G4 Jatkokurssi 1, G4 Jatkokurssi 2, Levyrakennesuunnittelu- ja Profiilirakennesuunnittelukurssi. Kesto yhteensä 8 päivää.

Koulutuskokonaisuuksien tilaukset:
Vertex-myynti >

Kun hankit koulutuspaketin, koko koulutuspaketti laskutetaan ensimmäisen kurssin yhteydessä. Voit käydä muut koulutuspaketin kurssit yhden kalenterivuoden kuluesa tilauksesta. Koulutuspaketin yksittäinen kurssi voi olla myös kurssikalenterin mukainen kurssi jollain muulla paikkakunnalla.