Mirror Line panostaa laatuun ja toimitusvarmuuteen

Mittatilaustöinä liukuovia ja säilytyskokonaisuuksia valmistava Mirror Line Oy investoi tehokkaaseen ja tasalaatuiseen tuotantoon. Vertex Systemsin NC-linkin avulla suunnitteluohjelmistosta siirretään työstössä tarvittava teknologia suoraan CNC-työstökoneiden käytettäväksi. Käsin naputtelu vähenee, työergonomia paranee ja CNC-koneistajien aikaa säästyy korkeampaa lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Asiakastarina

  • Asiakas: Mirror Line Oy
  • Toimiala: Lukuovien ja säilytysjärjestelmien valmistus

– Mittatilaustuotteiden valmistaminen nopeilla toimitusajoilla asettaa paljon vaatimuksia tuotannolle. Halusimme tehostaa tuotantoa ja vähentää virheitä, kertoo Mirror Linen tuotantopäällikkö Risto Riihiluoma.

Näiden tarpeiden pohjalta heräsi ajatus siitä, voisiko suunnitteluohjelmiston yhdistää suoraan työstökoneeseen. Suunnitteluohjelmistoja tarjoava Vertex Systems Oy ja työstökoneita sekä kierrätystekniikkaan erikoistuneita laitteistoja toimittava Innomac ryhtyivät tuumasta toimeen, ja alkusyksystä lähtien Mirror Linen tuotannossa työstöteknologia on siirretty CAD/CAM-ohjelmistomoduulilla suoraan suunnitteluohjelmistosta työstökoneelle.

Riihiluoma toteaa, että toimitusvarmuus on Mirror Linelle kunnia-asia. Siihen liittyen merkittävä parannus laite- ja ohjelmistohankinnassa on myös henkilöityneen ja hajallaan olevan hiljaisen tiedon dokumentointi. Työstötiedot tulevat nyt aina samalla tavalla ja samasta paikasta.

Mirror Linen tuotantopäällikkö Risto Riihiluoma (oik.) ja Petri Rinta-Opas Vertexiltä ihailevat virheetöntä jälkeä Mirror Linen tuotantohallissa.

Sujuvaa yhteistyötä ammattimaisella otteella

Riihiluoma kiittelee sitä, että Mirror Line sai valmiin paketin laitevalmistajalta ja tukea on tarjottu riittävästi koko projektin ajan.

Innomacin CNC-työstökeskuksista vastaava tuotepäällikkö Kai Nurminen sanoo, että yhteistyö Vertexin kanssa oli helppoa. – Kaikki sujuu kätevästi, kun on ammattimaista toimintaa. Vertexin puolelta osattiin kysyä oikeat kysymykset oikeaan aikaan eikä tarvinnut missään vaiheessa jäädä arvailujen varaan.

Myös Vertex on tyytyväinen yhteistyöhön. Hyvin suunniteltu työ palkitsee lopussa.

– Laadukkaat työkalut suunnittelussa ja tuotannossa tukevat yrityksen kehitystä ja kasvua, tiivistää Vertexin kalustesuunnittelun myynnistä vastaava myyntipäällikkö Petri Rinta-Opas.

 Mirror Line Oy

  • Vuonna 1923 perustettu perheyritys
  • Pohjoismaiden suurin peilivalmistaja, yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista.

 

Kiinnostuitko?

Kokeile ammattitason Vertex-ohjelmistoa ilman sitoumuksia!