Mittatilauskalusteiden virheetön ja nopea suunnittelu

Vertex InD 3D-suunnitteluohjelmisto
erikoiskalusteiden valmistajille.

 

Hyödynnä älykkäät levyominaisuudet

Suunnittelun lähtötiedoissa valittavan kolmikerroslevyn ominaisuudet vaikuttavat kalustettavan huoneen mittatoimivuuteen sekä kasausosien mittoihin automaattisesti. Kerroslevyn materiaalitieto ohjaa työstön optimoinnissa kappaleiden ja materiaalin automaattista yhdistymistä. Valitun kolmikerroslevyn tietoja käytät myös levyaihion tilauksessa.

 

Tee muutokset nopeasti

Tee muutokset nopeasti huonekortin massapäivitysominaisuudella. Huoneen kalusteet päivittyvät uusille runkopaksuuksille ja -materiaaleille. Mm. laatikkoperheen vaihto päivittää työstötiedot.

Luo yksilöllinen kaluste Kalustevelhon avulla

Älykkäiden toimintojen ja komponenttien avulla saat rakennettua kaapin kuin kaapin.

Yksinkertaista tuotannonohjausta

Kalustesuunnittelija tekee työnsä pc:llä, eikä koneelle tarvitse määritellä postprosessoreja tai työstöratoja. Koneella ei tarvitse suunnitella työstettävää kappaletta ollenkaan, sillä se tulee täysin valmiina Vertexistä.

Hinnoittele nappiin

Laske projektisi hinta valittujen materiaalien ja käytetyn työajan perusteella. Saat tarkan omakustannushinnan projektisi hinnoittelun perustaksi.

Ohjaa tuotantoa kattavilla raporteilla

Suunnittelun edetessä päivittyvät työmääräimet ja asennuspiirustukset ovat käytössäsi kuten myös erityyppiset tilaus- ja keräilylistat.

“Suosittelen Vertex-ohjelmistoa ja BiesseWorks NC-linkkiä. Niiden yhteiskäyttö toimii erinomaisesti ja työstötiedot saadaan helposti ja varmasti sekä Biesse Worksiin että bSolidiin.” –

Filippo Bostrenghi, Biessen ohjelmistotiimin päällikkö