Rakennussaneeraukseen erikoistunut Rakennusliike Kari Hämäläinen otti keittiösuunnittelussaan modernin harppauksen

Yritys päivitti suunnittelunsa ruutupaperikäsityöstä keittiövalmistajan tehopakettiin, Vertex InD Keittiösuunnitteluun.

Asiakastarina

Nopeus on valttia kodin sydämen saneerauksessa

Rakennussaneeraukseen erikoistunut Rakennusliike Kari Hämäläinen otti keittiösuunnittelussaan modernin harppauksen pari vuotta sitten, kun yritys päivitti suunnittelunsa ruutupaperikäsityöstä keittiövalmistajan tehopakettiin, Vertex InD Keittiösuunnitteluun.

Vuodesta 1991 lähinnä Turun seudulla toiminut Rakennusliike Kari Hämäläinen saneeraa pien- ja kerrostaloja, rakentaa pientaloja sekä urakoi teräsrunkoisia tuotantohalleja. Yrityksen tyypillinen saneerauskohde on suoraan keittiötilauksen tekevä vuokrayhtiö. Projekti käynnistyy kuten aiemminkin, mittauksilla paikan päällä. Mittojen ottamisen jälkeen suunnittelu eteneekin sitten uusilla urilla. – Pyöräytän piirroksen suunnilleen kolmessa tunnissa, jonka jälkeen tulostan 3D-mallista valmistuskuvat osaluetteloineen ja asennuskuvineen verstaalle, jossa kalusteiden rungot on helppo tehdä millilleen oikein, kuvailee prosessia puuseppä Taito Vuorinen

Vuorinen kiittelee InD:n helppokäyttöisyyttä ja Vertexin nopeaa tukipalvelua pattitilanteissa. – Kahden päivän koulutuksella pääsin hyvin sinuiksi ohjelman kanssa, vaikka en ollut koskaan tieto koneella suunnitellut, Vuorinen naurahtaa.

Rakennusyrittäjän arjesta Kari Hämäläinen irtautuu varsin vauhdikkaasti ajamalla rallia N-ryhmässä SM-tasolla. Ajokkina hänellä on Ford Fiesta S2000, jollaisia on Suomessa vain kolme kappaletta. Hämäläisen kartturina on kokenut Risto Pietiläinen.

Asiakkaille parempaa paikallista palvelua

 

Vertexin InD poistaa monen keittiötilaajan painajaisen venyvistä ja vanuvista aikatauluista tiloihin sopimattomine kalusteineen. Toimitusten nopeudesta ja virheettömyydestä hyötyvät niin toimitusketju kuin asiakaskin. – Tuotannossa vältymme virheellisiltä käsialatulkinnoilta, ja toisaalta voimme muokata suunnitelmia viimeiseen saakka asiakkaan toiveita kuunnellen. Esimerkiksi kaappien värin tai helojen muutokset sujuvat käden käänteessä, Vuorinen kehuu suunnittelijan virtuaalista oikeaa kättä.

Talopaketeissamme mittatilauskeittiöt ovat kilpailuetu. Useinhan tilaaja kasaa keittiönsä eri toimittajilta, pitää heihin yhteyttä ja varmistelee suunnitelmien yhteensopivuutta. Asiakkaamme voi huoletta luottaa siihen, että keittiö istuu kokonaisuuteen täydellisesti. Sen takaavat osaltaan vuosien varrelta tutut luottoalihankkijamme. Meille on tärkeää, että keittiö on täysin käyttövalmis, kun suljemme oven perässämme, Vuorinen valottaa toimintaperiaatteita.

Toimitusjohtaja Kari Hämäläinen kertoo Vertexin InD:n olevan piste i:n päälle hyvin koneistetussa verstaassa. – Modernien työkalujen lisäksi ensiluokkaiset työntekijät sekä kiitettävä työn laatu ja palvelu ovat tuhti paketti tarjouskilpailuissa, Hämäläinen summaa kasvavan yrityksensä vahvuuksia.

Rakennusliike Kari Hämäläinen

  • Huoneistoremontoija ja pientalorakentaja
  • Perustettu vuonna 1991
  • 36 työntekijää, joista puuseppiä kolme

 

Kiinnostuitko?

Kokeile ammattitason Vertex-ohjelmistoa 30 päivää ilman sitoumuksia!