3D CAD -ohjelmisto

Vertex 3D CAD -ohjelmistot ammattikäyttöön valmistavalle teollisuudelle

 

 

Tehty Suomessa
Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu

Vertex – enemmän kuin 3D CAD

Vertex tarjoaa monipuolisia ja kattavia 3D suunnitteluohjelmistoja kone- ja laitevalmistajille, rakennusteollisuudelle, sähkö- ja automaatioteollisuudelle sekä prosessi- ja laitossuunnitteluun. Vertex 3D CAD -suunnitteluohjelmat auttavat suunnittelijoita tekemään työt nopeammin, helpommin ja virheettömämmin riippumatta toimialasta tai projektin koosta. Vertex on suomalainen ohjelmistotalo, joka on kehittänyt käyttäjiensä työtä helpottavia suunnitteluratkaisuja jo yli 46 vuoden ajan.

Suunnittele nopeammin ja virheettömästi Vertex 3D CAD ohjelmistolla

 

Sujuvalla 3D CAD -suunnittelulla tuotteesi läpimenoaika lyhenee merkittävästi – mutta miten?

Vastaus piilee hyvin valituissa työkaluissa sekä yrityksen osaamisessa niiden hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityksesi kilpailukyky paranee, kun pystyt vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin entistä paremmin: toimitusaikojen lyheneminen ei ole ainut asia jolla saat kilpailuetua Vertexin asiakkaana.

Hyvin valitut 3D-suunnitteluohjelmistot ovat kriittinen osa-alue sujuvassa ja virheettömässä suunnitteluprosessissa. Vertex 3D CAD -suunnitteluohjelmistoilla  virtaviivaistat myös tuotantoprosesseja, automatisoit työvaiheita ja luot kotimaisten standardien mukaisia dokumentteja ennennäkemättömän tehokkaasti.

Vertex BD Rakennussuunnittelu
Vertex G4Plant 3D malli

Vertex 3D CAD on ammattilaisen valinta

 

Vertex on luotettava kotimainen toimija, jonka yli 46 vuoden kokemus eri alojen haasteista takaa sen, että olemme kehittäneet myös sinun tarpeisiisi sopivat työkalut – oli sitten kyseessä konepaja-, talotehdas- tai prosessiteollisuusyritys.

Kokemuksesi kanssa kasvaa yrityksesi kilpailukyky – me autamme sinua siinä!

Kaukora pääsi suunnitteluautomaatilla eroon aikaa vievästä rutiinityöstä

Suunnittelutyö, joka Kaukoralla ennen vei tunteja, jopa päiviä, voidaan hoitaa nyt viidessä minuutissa Vertex suunnitteluautomaatilla. Aikaa ja vaivaa säästyy ja asiakkaatkin ovat olleet tyytyväisempiä.

Scanclimberilla tieto liikkuu Suomen ja Puolan välillä sulavasti Vertexin avulla

Nostolaitteita valmistavan Scanclimberin tuotteiden suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Puolassa, mutta myynti ja tuotetuki toimivat Suomessa. Vertexin avulla tarvittavat tiedot liikkuvat sujuvasti maiden välillä.

Mirror Line tehosti tuotantoa ja vähensi virheitä

Mittatilaustuotteiden valmistaminen nopeilla toimitusajoilla asettaa paljon vaatimuksia tuotannolle. Vertexin suunniteluohjelmistosta siirretään työstössä tarvittava teknologia suoraan CNC-työstökoneiden käytettäväksi, jolloin käsin naputtelu vähenee, työergonomia paranee ja CNC-koneistajien aikaa säästyy.

Yli 18 000 käyttäjää luottaa Vertexiin