3D-suunnittelu 

Kotimaiset Vertex-ohjelmistot 3D-suunnitteluun valmistavalle teollisuudelle.

 

Tehty Suomessa
Vertex BD ohjelmisto

Vertex tuo lisää kilpailukykyä

Vertexin 3D-suunnitteluohjelmistot tarjoavat tehokkaan ja luotettavan työkalun eri alojen suunnittelijoiden käyttöön. Vertexin monipuoliset CAD-ohjelmat auttavat tehostamaan suunnittelutyötä sekä parantamaan tuotteiden laatua. Suomalaisena yrityksenä tunnemme kotimaisen teollisuuden haasteet ja toimintaympäristön vaatimukset. Tämän ansiosta saat asiakkaanamme juuri teidän liiketoimintaanne sopivat ohjelmistoratkaisut.

3D-mallinnus Vertexillä eri toimialoilla

Vertexin 3D-suunnitteluohjelmistoja käytetään eri toimialoilla, kuten kone- ja laitevalmistuksessa, teollisessa rakentamisessa, laitos- ja prosessiteollisuudessa, sähkö- ja automaatioteollisuudessa sekä keittiö- ja kalustevalmistuksessa.

Jokaiselle toimialalle on tarjolla omat tehokkaat CAD-pohjaiset suunnitteluratkaisut. Vertexin 3D-mallinnusohjelmat auttavat nopeuttamaan tuotteiden läpimenoaikaa ja parantamaan suunnittelun laatua.

Suomalainen asiantuntijatiimimme on käytössäsi silloin kuin sitä tarvitset.

Vertex G4Plant 3D
Vertex G4 koneensuunnittelu

Nopeampaa 3D-suunnittelua Vertexillä

Vertexin 3D-suunnitteluohjelmistot tekevät suunnittelusta nopeampaa ja tehokkaampaa. Automaattiset toiminnot, kuten älykkäät komponentit, mahdollistavat nopean suunnittelun ja vähentävät virheiden mahdollisuutta.

Lisäksi Vertexin käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, mikä säästää aikaa. Nopeamman suunnittelun ansiosta tuotteet saadaan markkinoille nopeammin. Vertexillä monimutkaisempienkin tuotteiden suunnittelu onnistuu helposti mm. automaatiotoimintojen avulla.

Sujuvan yhteistyön varmistaminen eri osastojen välilllä toteutuu Vertex Flow PDM/PLM -ratkaisulla, joka pitää huolen, että kaikki tarvittava tieto kulkee vaivatta eteenpän organisaation sisälllä.

Kaukora pääsi suunnitteluautomaatilla eroon aikaa vievästä rutiinityöstä

Suunnittelutyö, joka Kaukoralla ennen vei tunteja, jopa päiviä, voidaan hoitaa nyt viidessä minuutissa Vertex suunnitteluautomaatilla. Aikaa ja vaivaa säästyy ja asiakkaatkin ovat olleet tyytyväisempiä.

Scanclimberilla tieto liikkuu Suomen ja Puolan välillä sulavasti Vertexin avulla

Nostolaitteita valmistavan Scanclimberin tuotteiden suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Puolassa, mutta myynti ja tuotetuki toimivat Suomessa. Vertexin avulla tarvittavat tiedot liikkuvat sujuvasti maiden välillä.

Mirror Line tehosti tuotantoa ja vähensi virheitä

Mittatilaustuotteiden valmistaminen nopeilla toimitusajoilla asettaa paljon vaatimuksia tuotannolle. Vertexin suunniteluohjelmistosta siirretään työstössä tarvittava teknologia suoraan CNC-työstökoneiden käytettäväksi, jolloin käsin naputtelu vähenee, työergonomia paranee ja CNC-koneistajien aikaa säästyy.

Asiakaspalvelu Vertex

3D-suunnittelusta tuotetiedon hallintaan

Menesty liiketoiminnassasi vahvan ja kokeneen kumppanin mukana. Vertexin yli 46 vuoden kokemus ja osaaminen on teidänkin tukena.

Yli 18 000 käyttäjää luottaa Vertexiin