Compitec on saanut suunnitteluvirheet hallintaan Vertexin avulla

 

Mikkeliläinen tilaus- ja alihankintakonepaja Compitec käyttää Vertexin suunnittelujärjestelmää. – Suunnitteluvirheet on saatu hallintaan ja niiden määrää vähennettyä.

Case Study

  • Asiakas: Compitec Oy
  • Toimiala: Tilaus- ja alihankintakonepaja

Suunnitteluohjelmistot tämän päivän tasolle

Mikkelissä Haukivuorella toimiva tilaus- ja alihankintakonepaja Compitec Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa. Suunnittelussa Compitec käyttää Vertexin suunnittelujärjestelmää, jonka avulla suunnitteluvirheet on saatu hallintaan aiempaa paremmin.

Compitec on kooltaan keskikokoinen konepaja. Yritys työllistää tällä hetkellä noin seitsemän henkilöä.

– Pari heistä työskentelee suunnittelussa ja loput hallin puolella, kertoo Compitecin toimitusjohtaja Teijo Puolakka.

Puolakka aloitti Compitecin toimitusjohtajana vuonna 2016, kun hän osti silloisen MJ-Compitec Oy:n liiketoiminnan. Heti alussa hän huomasi, että silloiset käytössä olleet suunnitteluohjelmistot eivät enää olleet tätä päivää.

– Ne oli syytä laittaa kerralla kuntoon, Puolakka toteaa.

– Olin aiemmin ollut vastaavassa konepajassa suunnittelijana. Minulla oli vahva pohja Vertexin käyttöön, joten sillä oli helppo jatkaa, Puolakka muistelee.

Teijo Puolakka

Hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua

Vertex on toimittanut Compitecille suunnittelujärjestelmän sekä muutaman lisäoption – mukana ovat myös PDF- ja SolidWorks-kääntäjät. Käyttöönotto meni sujuvasti ilman sen suurempia haasteita. Vertexin käyttöliittymä on Puolakan mielestä looginen.

–Vertexin merkittävin hyöty on varmasti se, että sen avulla suunnitteluvirheet saadaan hallintaan ja niiden määrää vähennettyä, Puolakka sanoo.

Vertexin asiakaspalvelu on Puolakan mukaan toiminut todella hyvin ja nopeasti. Mielikuva Vertexistä on kokonaisuutena positiivinen. Homma on toiminut, eikä ongelmia ole ollut.

– Vertexiä kannattaa ainakin harkita ja tutustua aiheeseen. Se on kuitenkin suomalainen vaihtoehto, Puolakka painottaa.

Compitec Oy

  • Compitec Oy on Mikkelissä Haukivuorella toimiva tilaus- ja alihankintakonepaja.
  • Tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.
  • Suunnittelee ja valmistaa muun muassa     erilaisia laitteita materiaalinkäsittelyn tarpeisiin.
  • Compitecilla käytössä Vertex G4 suunnittelussa.

 

Vertex Systems on suomalainen suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja. Vertex-ohjelmistojen avulla nopeutat suunnittelua, vähennät suunnitteluvirheitä ja parannat tuottavuutta. Tutustu Vertex G4 mekaniikkasuunnitteluohjelmistoon sekä Vertex Flow tuotetiedonhallintaohjelmistoon.

Lisää tarinoita

Lämmityslaitteiden valmistaja Kaukora

Lämmityslaitteiden valmistaja Kaukora

Suunnittelutyö, joka Kaukoralla ennen vei tunteja, jopa päiviä, voidaan hoitaa nyt viidessä minuutissa Vertex suunnitteluautomaatilla. Aikaa ja vaivaa säästyy ja asiakkaatkin ovat olleet tyytyväisempiä.

Nostolaitteita valmistava Scanclimber

Nostolaitteita valmistava Scanclimber

Erilaisia nostolaitteita valmistavalla Scanclimberilla tarvittavat tiedot ja dokumentit liikkuvat sujuvasti myynnin ja tuotannon välillä Vertexin CAD- ja tuotetiedon hallintajärjestelmien avulla.