Ohjelmistokehittäjäksi Vertexille?

Kehity monipuoliseksi ammattilaiseksi vaihtelevassa työympäristössä

 

Vertexillä tulet osaksi suomalaista ohjelmistoalan yritystä. Ohjelmistokehittäjänä pääset haastamaan itseäsi monipuolisen ongelmanratkaisun parissa. Olemme mukana omien ohjelmistotuotteidemme kaaren alusta asti – kehitämme, testaamme ja parannamme erilaisia ohjelmistopalveluja. Työskentelemme muun muassa Javalla, C#:lla ja C++:lla. Testaamme säännöllisesti uusimpia innovaatioita, esimerkiksi VR-teknologiaa ja pilviratkaisuja.

Meillä voit kehittyä ohjelmistoalan monipuoliseksi ammattilaiseksi vaihtelevassa ja mielekkäässä työympäristössä. Kannustamme työntekijöitämme oppimaan jatkuvasti uutta ja tuemme kehitystä parhaamme mukaan. Konkreettisina tuen keinoina olemme tarjonneet mm. vaihto-oppilasohjelmaa talon sisällä, sisäisiä akatemioita sekä erilaisia sertifikaatteja. Pidämme myös huolen, että kehittäjillämme on aikaa käytettäväksi uuden omaksumiseen.

Keitä meillä työskentelee?

Product Owner

Product ownerit vastaavat tuotteista ja asiakkaan tarpeista. Product ownerimme tietävät, mitä pitää saada aikaiseksi ja miksi. Heidän
asiakastoimialaosaamisensa on korkealla tasolla, ja heillä on kyky laittaa asioita järjestykseen. Product ownereiden erikoisalaa ovat esimerkiksi
ohjelmistotalon prosessiosaaminen, backlockin groomaukset ja priorisointi. He mahdollistavat ohjelmistokehitystiimin onnistumiset.

Software Developer

Kehittäjät ovat todellisia ohjelmistoalan osaajiamme. Työtä tehdään C++ -kielellä hyvin graafisessa ympäristössä. Tiimistä riippuen työnkuva voi olla hyvinkin erilainen, ja tiimeissämme on valtava määrä erilaista osaamista. Esimerkiksi Cloud-tiimistä löytyy natiivia pilvipalveluosaamista. Core tiimi
taas huolehtii yhteisestä Vertex-ytimestä. Heidän erikoisalaansa on perustoiminnan kehittäminen ja modernisointi.

Scrum Master

Scrum masterit huolehtivat siitä, että jokaisella tiimillä on edellytykset onnistua. Jokaisessa tiimissä on yksi kiertävä scrum master. He toimivat ikään tiimin valmentajina: jos asiat eivät toimi suunnitellulla tavalla, he kertovat mitä seuraavaksi. Scrum master auttaa löytämään ratkaisuja. Heidän vastuullaan ovat myös sprintin retrot ja niistä huolehtiminen.

Software Architect

Arkkitehtien vastuulla on koodin laatu ja arkkitehtuuriset valinnat. Heidän tehtävänään on miettiä, kuinka asioita kannattaa toteuttaa. Vertexillä ohjelmistoarkkitehdit ovat hyvin lähellä ohjelmistokehittäjien arkea ja osallistuvat myös koodaamiseen.

UX Designer

UX designerien vastuulla on UI suunnittelu ja käyttökokemus. Heidän tavoitteenaan on varmistaa, että käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja mahdollisimman miellyttävä. UX Designerit tekevät tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa ja heidän mielipiteitään kuunnellaan suunnittelussa tarkasti.

Oli sitten nuorempi tai kokeneempi osaaja, toivon aina, että kenenkään ei tarvitse koskaan lähteä Vertexiltä siksi, että johtaminen olisi huonoa. Myös jokaisen henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuudesta on tärkeää pitää huolta.

Timo Tulisalmi

CTO

Tutustu kehittäjimme

Asiantuntijamme kertovat, millaista työ on Vertexillä ja mikä heitä ilahduttaa arjessa.

Konetekniikasta ohjelmistokehitykseen – Joonas Hyvärinen on kasvanut teekkarista ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi

Konetekniikasta ohjelmistokehitykseen – Joonas Hyvärinen on kasvanut teekkarista ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi

Joonas Hyvärinen ei ollut koskaan kuullutkaan Vertexistä. Hän oli opiskellut vasta pari vuotta, ja työkokemusta oli karttunut lähinnä kesäisistä huoltotöistä tehtaalta. Keväällä 2018 Hyvärinen valmistautui palaamaan kesäksi töihin tuttuun ympäristöön, kunnes kuuli parin kaverinsa puhuvan Vertexistä – Tampereen Hervannassa sijaitsevasta ohjelmistotalosta.

Asiakkaan tyytyväisyys ratkaisee

Asiakkaan tyytyväisyys ratkaisee

Marko Mätäsniemi on työskennellyt uransa aikana niin tiiminvetäjänä kuin koodarinakin. Työnkuvan muuttuminen on etu ja vahvuus.
– Työnantaja on aina tarjonnut mahdollisuuksia kehittyä, Marko kertoo.

Teknologiat joita käytämme

Innovatiivisuutta, avoimuutta ja auttavaisuutta ruokkiva työilmapiiri kannustaa meitä puhaltamaan yhteen hiileen. Ongelmatilanteissa löytyy aina apua, ketään ei jätetä yksin pakertamaan. – sitaatti henkilöstöltämme

Tutustu meihin tarkemmin

Työmme koostuu mielenkiintoisista projekteista. Lue tästä tarkemmin meistä.

Tekoälykehitys on täydessä vauhdissa Vertexillä

Tekoälykehitys on täydessä vauhdissa Vertexillä

Vertex käynnisti tekoälykehityksen pari vuotta sitten kahden diplomityön voimin. Ohjelmistosuunnittelija Joonas Hyvärisen diplomityö keskittyi koneoppimiseen, luoden toimivan mallin kappaleiden geometrian tulkintaan ja yhdistämiseen. Hyvärinen uskoo tekoälyn mullistavan lähivuosina CAD-suunnittelun, tehostaen työprosesseja, säästäen aikaa ja parantaen tarkkuutta.

Merkityksellinen ja palkitseva työ Vertexillä

Vertexillä ohjelmistokehittäjän työn ytimessä on asiakkaan auttaminen. Suunnittelemme ohjelmistoja, joita insinöörit käyttävät parhaimmillaan kahdeksan tuntia päivässä. Autamme asiakkaita rakentamaan ympäristöystävällisempiä rakennuksia, koneita ja laitteita, joten työllämme todella on suuri merkitys. Vertexillä ohjelmistokehittäjät työskentelevät hyvin graafisessa ympäristössä, jossa oman käden jälki näkyy selvästi.

Työ Vertexillä ohjelmistokehittäjänä on hyvin monipuolista. Asiakkaamme toimivat laaja-alaisesti eri toimialoilla ja työnkuva vaihtelee merkittävästi kehitysohteesta riippuen. Oletkin jo todennäköisesti tutustunut tuotteisiimme huomaamattasi asiakkaidemme verkkosivuilla. Kannustamme asiantuntijoitamme rohkeasti oppimaan uutta esimerkiksi talon sisäisen tehtävien kierron kautta.

Arvostamme jokaista osaajaamme, olivat he missä tahansa uransa vaiheessa. Esimerkiksi opiskelijat ovat meille tärkeä voimavara, ja haluamme oppia heiltä alan uusista tuulista.

Sopisitko joukkoomme?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita saamaan uusia osaajia joukkoomme. Haluamme kuulla sinun mielenkiinnon kohteistasi ja erikoisosaamisestasi. Kerro meille itsestäsi ja siitä, millaista osaamista juuri sinä voisit meille tarjota.

Timo Tulisalmi, CTO

14 + 8 =